Exercitii pentru un posterior ferm

Daca iti doresti un posterior ferm si apetisant, avem exercitiile potrivite pentru tine! Un set de exercitii de numai 15 minute, care te va ajuta sa iti tonifici musculatura posteriorului si sa scapi de nesuferitele "aripioare". Un remediu bun si pentru celulita, care tinde sa se "instaleze" foarte bine pe fese si coapse
Daca iti doresti un posterior ferm si apetisant, avem exercitiile potrivite pentru tine!

Un set de exercitii de numai 15 minute, care te va ajuta sa iti tonifici musculatura posteriorului si sa scapi de nesuferitele "aripioare".

Un remediu bun si pentru celulita, care tinde sa se "instaleze" foarte bine pe fese si coapse.

Pentru ca durata acestor exercitii este de numai 15 minute, le poti efectua in fiecare dimineata si seara, efectele fiind vizibile in mai putin de doua saptamani. Iata care sunt exercitiile propuse de fitnessmagazine.com:


Exercitiul 1



Stai cu genunchii si palmele pe podea - genunchii in dreptul coapselor si palmele sub umeri.

Pastrand partea superioara a corpului nemiscata, ridica piciorul cu genunchiul indoit pana la nivelul coapsei.
Loveste cu piciorul in exterior, fara sa il ridici sau sa il cobori.
Efectueaza 15 lovituri, apoi schimba piciorul.




Exercitiul 2



Stai in picioare, cu o mana intinsa in spate si alta deasupra capului.
Indoaie genunchiul, astfel incat talpa dreapta sa fie indreptata spre gamba piciorului stang.
Pastrand pozitia bratelor, intinde piciorul indoit in spate, aplecandu-te usor in fata.
Repeta miscarea de 15 ori pentru fiecare picior.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 3 Nov 2013, 17:36
    Exercitile

    Ce bine ca ma gasit un site cu exercitii pentru un posterior ferm!Par foarte distractive.Chiar le voi incerca.Va mai scriu dupa 2 saptamanii sa vad ce iese.:)

    0
    0

  • gaciulivia pe 30 Iun 2010, 13:54
    Exercitii

    Par foarte bune. Daca la al doilea imi cam pierd echilibrul, la primul mi-am dat seama cat de intepenite imi sunt articulatiile. Sper sa aiba efect ca problema mea a fost mereu fesele si coapsele. Mai vorbim peste o luna.

    0
    0

  • North pe 12 Mar 2010, 23:13
    Exercitii

    Nu sunt sigur ca practicarea exercitiilor pentru o anumita zona va scade nivelul grasimilor localizat. Cu toate acestea, sunt de parere ca este important sa se lucreze muschii fesieri. Pe langa faptul ca veti avea un posterior de invidiat, va veti simti si mai bine. Link util: http://stronglifts.com/how-to-optimize-posterior-chain-power-glute-activation/

    0
    0

  • BeLIV pe 17 Feb 2010, 22:36
    Multumim :)

    As dori sa va multumesc in numele meu si al prietenelor mele, pt articolul f util si de interes general, pt toate femeile :) Sunt incantata de exercitiile destinate obtinerii si intretinerii unui posterior ferm si lipsit de aspectul neplacut al celulitei. Pt mine sunt perfecte si distractive, mai ales ca m-am "asociat" cu mai multe prietene in practicarea lor. E distractiv.Imbinam utilul cu placutul. Eu simt ca functioneaza. Va multumesc si articole cat mai interesante si mai atractive in continuare.

    0
    0

  • ionelasidan pe 22 Dec 2009, 15:11
    sfat !!!

    bine-nteles ca aceste exercitii sunt benefice, dar trebuie facute regulamentar, si respectand ceea ce mananci dupa ! si cu cat te hotarasti se le faci de la o varsta in care toate calitatile fizice sunt bune, atunci vei avea o viata in continuu echiliibru ! asta daca stii cum sa faci sa fie asa mereu . va spun, spor la exercitii !

    0
    0

  • Dragon_fly pe 14 Nov 2009, 16:06
    bravo!

    e f de folos sa faci ceva cu placere! exercitiile sunt kiar bune, va sfatui fetelor ink un lucru: sa le facetsi fericite, sa credetsi in aceea ca isi fac efectul sio s vedeti cit de bine o s va simtiti! multsumim eva.ro!

    0
    0

  • rorrrrr pe 4 Oct 2009, 22:50
    exercitiile

    sunt foarte tari!!!

    0
    0

  • alinai22 pe 4 Oct 2009, 17:47
    buna

    am sa le incerc si eu exercitiile astea,desi nu prea cred ca cele 30 de minute pe care le petrecem pe zi facand aceste xercitii isi vor face vreun efect .......

    0
    0

  • mihaela pe 29 Sep 2009, 13:10
    buna

    as dori va rog sa-mi explicati exercitiiile k nu le-am inteles va rog frumos

    0
    0

  • anka pe 29 Sep 2009, 11:47
    buna

    mama mea a trait 3 ani de zile in America dupa care s-a intors in Romania,dupa 2 ani de America ajunsese la o greutate de 8okg,a apelat urgent la un nutritionist de acolo f bun,care i-a facut o dieta cu care a slabit 15kg in30dezile.Mi-a adus si mie aceasta dieta pe care am tinut-o si intr-adevar am slabit 14kg.Acum matusa mea vinde dieta la plafar si a dat rezultate la toate doamnele care au respecatat-o.dieta este insotita si de un regim de mentinere dupa dieta.Cele care doriti aceasta dieta trimite-ti email la adresa:anka_woman@yahoo.com

    0
    1

  • dudu pe 20 Aug 2009, 14:43
    snoave

    daca nu le incerci, nu te poti pronunta asupra functionarii

    0
    0

  • natalia pe 31 Iul 2009, 19:37
    SLABIRE

    da chiar imi plac exercitiile sunt foarte interesante!p/u un corp frumos cred ca exercitiile sunt cele mai bune,dar nu se exclude desigur si alimentatia;dupa niste exercitii se potriveste de minune citeva fructe! si desigur sa nu exageram cu mincarea ca si asta are o mare importanta!

    0
    0

  • gabrielaa17 pe 30 Iul 2009, 12:04
    exercitiile

    sunt foarte frumoase,si chiar simt cum lucreaza asupra unor zone.in plus,ne recapatam si flexibilitatea!:)mai asteptam cu drag exercitii care ne fac sa ne simtim mai bine!

    0
    0

  • anymax pe 16 Iul 2009, 20:24
    super!

    voi incerca numai decit sa fac exercitiile acestea!! preparatele astea de slabit sunt FLEACURI!!! daca in urma exercitiilr nu scazi cit iti doresti makar e distractiv!!! da muzica mai tare si incepe ziua cu exercitii iar seara o inchei din nou distractiv!!! E SANATOS PUTINA MISCARE NU INCURCA NIMANUI!!!

    0
    0

  • danuta pe 16 Iul 2009, 17:42
    execitiile pentru un posterior mai ferm

    sunt exercitii super usoare si nu necesita mult timp pe langa faptul k obtii un posterior mai ferm iti incarci si bateriile pentru o partida de sex de seara si de dimineata k nu strica sexul de dimineata e cel mai cel.......

    0
    0

  • nasucanina pe 10 Iul 2009, 15:15
    superslim

    Superslim e un pericol pentru sanatate.Puteti declansa o hepatita medicamentoasa care va poate afecta pentru multa vreme, asa ca va sugerez sa evitati Superslim.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod