Dr. Oz: Top 5 cele mai frecvente greşeli în dietă. Scapă de ele!

Urmezi o dietă timp de două spătămâni, nu observi rezultate spectaculoase şi renunţi la cura de slăbire? Dacă obişnuieşti să faci acest lucru în fiecare lună, înseamnă că faci ceva greşit. Îţi spune Dr. Oz ce greşeşti când nu slăbeşti!

Atunci când urmezi o cură de slăbire este bine să cunoşti câteva trucuri care îţi pot sabota dieta. Dacă obişnuieşti să consumi alimente fără gluten pentru că ar fi hipocalorice sau să mănânci foarte multe fructe deja faci două dintre cele mai frecvente greşeli.

Vezi ce alte greşeli faci în dietă şi care sunt recomandările lui Dr. Oz

MAI MULT DESPRE: dieta, Dr Oz, mehmet oz
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mada pe 24 Mai 2012, 18:17
    Ananas

    Alexandra,din cate stiu eu ananasul si kiwi-ul sunt doua fructe ce favorizeaza digestia mai rapida,insa nici-un exces nu este bun.Desigur ca e bine sa mananci si ananas ,dar nu trebuie sa exagerezi,la fel si cu celelalte fructe.Si mie imi este cam greu sa ma abtin de la consumul unor fructe in exces,ptc uneori par alegeerea cea mai rapida si slaba in calorii:D

    0
    1

  • ella pe 24 Mai 2012, 14:42
    reclame enervante

    Mai lasati reclamele sa putem citi si noi articolul intreg.Deja te scoate din sarite atat de multe reclame care-ti impanzesc ecranul!

    5
    0

  • alexandra pe 24 Mai 2012, 12:09
    mda

    eu nu mai spun nimic despre foamea de bani care ii determina pe cei de la eva sa ia atat de multe reclame din cauza carora noi, cititorii, nu putem parcurge un articol de la cap la coada fara sa ne enervam peste masura. am sa ma refer la faptul ca unele fructe ingrasa. cand ni se recomanda sa mancam banane ca-s bune, satioase, nu ingrasa, cand sunt pe lista celor interzise. acum se pare ca nu e bun ananasul mult, ca ingrasa, doar ca zilele trecute citeam ca e bun pentru cure, ca e bun imediat dupa masa pentru ca arde grasimi. ce sa mai mancam???

    9
    0

  • gianina pe 24 Mai 2012, 10:18
    prea multe spoturi publicitare

    din cauza excesului de reclame,nu reusesc sa citesc un articol in timp util.ati exagerat cu atatea reclame

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod