Dr. Oz: Sofia Vergara povesteşte despre suferinţa ei secretă. Cum a scăpat de cancer

Pe Sofia Vergara o ştim din serialul "Modern Family", însă puţină lume cunoaşte faptul că vedeta a fost diagnosticată cu cancer la tiroidă în anul 2000. Vezi cum a scăpat de suferinţă!

Anul trecut, Sofia Vergara (40 de ani) a fost desemnată cea mai dorită femeie din lume, după ce s-a făcut remarcată în serialul de comedie "Modern Family", care a făcut ravagii în întreaga lume.

Săptămâna trecută, actriţa a fost invitata celebrului Dr. Oz în emisiunea sa "The Dr. Oz Show" unde a vorbit despre diagnosticul de cancer la tiroidă pe care l-a primit în anul 2000 şi cum a reuşit să iasă învingătoare.

 

I-a fost îndepărtată tiroida şi suferă de hipotiroidism


A descoperit că are cancer la tiroidă la vârsta de 28 de ani când l-a dus la medic pe fiul să Manolo. Atunci medicii au remarcat că actriţa are tiroida mai pronunţată la o simplă atingere a gâtului, iar după o biopsie au constatat prezenţa unei tumori maligne.



"Au scos tiroida şi de atunci trebuie să iau constant medicamente. Când am scăpat de cancer m-am gândit că va trebui să trăiesc cu această problemă toată viaţa. Abia atunci am realizat ce se întâmplă cu corpul meu. Încerc să urmez întocmai indicaţiile doctorului, merg la control în mod regulat şi îmi fac analizele de sânge mereu. Am flaconul cu medicamente lângă pat şi înainte să merg la somn, scot o pastilă, astfel încât dimineaţa doar deschid ochii şi o iau. La început când aveam cancer, m-am gândit că o să mănânc doar mâncare organică şi sănătoasă. Pentru că m-am întrebat ce a cauzat această boală. Nu am fumat, nu am consumat alimente nesănătoase. Pur şi simplu nu găseam cauza şi de aceea am luat-o puţin razna. După trei luni mi-am dat seama că e atât de obositor!",
a spus Sofia Vergara.

Acum, Sofia Vergara este imaginea unei campanii pentru informarea publicului cu privire la importanţa urmării tratamentului prescris de doctor pentru hipotiroidism (Follow the Script).
Această problemă poate cauza simptome precum slăbiciune, constipaţie, creştere în greutate, unghii fragile, piele şi păr cu tendinţă de uscare.

 

I s-a cerut să slăbească şi să-şi micşoreze bustul odată ce a ajuns la Hollywood


Nu i-a fost deloc uşor când a ajuns în industria cinematografică pentru că a fost supusă unor critici constante că ar trebui să slăbească şi să-şi micşoreze bustul. "A fost destul de greu la început pentru că eram mai dolofană. Având la bază cultura latină am crescut cu ideea <<mai mult înseamnă mai bine>>. M-am simţit mereu fabulos aşa voluptuoasă, însă când am ajuns la Hollywood şi camerele de filmat mă deformau mi s-a sugerat că ar fi bine să slăbesc. Hainele pentru show-uri nu îmi veneau, deoarece toate aveau dimensiunile standard hollywoodiene, prin urmare a fost o adevărată tortură pentru mine să le port", explica Sofia în emisiunea celebrului Dr. Oz.

O altă critică pe care a fost nevoită să o suporte a fost cea legată de bustul său generos.

Mulţi spuneau că ar trebui să-şi facă o operaţie de reducţie mamară, lucru care a îndârjit-o pe mama sa şi a ajutat-o să ia hotărârea de a nu apela la acest gen de operaţie. "Dumnezeu te va pedepsi. Nu poţi să faci asta. Ştii câte femei îşi riscă viaţa ca să-şi mărească sânii şi tu vrei să-i micşorezi?", i-a spus mamai ei.

 

Plănuieşte să mai facă un copil


Deoarece este conştientă de vârsta ei şi de faptul că nu mai este atât de uşor să rămână însărcinată, Sofia a decis să-şi congeleze ovulele pentru că în viitorul apropiat vrea să aibă un copil cu logodnicul ei Nicholas Loeb. "Logodnicul meu este cu 3 ani mai tânăr decât mine şi nu mai are copii. De aceea vreau să fiu pregătită şi să-i pot dărui un copil atunci când va fi cazul", spune Sofia. 

 

S-a căsătorit la 18 ani şi are un fiu de 21 de ani


Sofia Margarita Vergara s-a născut pe 10 iulie 1972, în Barranquilla, Atlantico, Columbia. În 1991, la vârsta de 18 ani, s-a căsătorit cu iubitul său din copilărie, Joe Gonzalez.

Deşi căsnicia nu a durat foarte mult, în urma relaţiei dintre cei doi a rezultat un fiu, Manolo, născut în 1992. A fost descoperită de un cunoscut fotograf în timp ce se plimba pe o plajă din Columbia. În scurt timp avea să apară într-o reclamă pentru Pepsi. La 20 de ani s-a mutat în Bogota pentru a începe o serie de contracte, atât ca model, cât şi în televiziune. Pe marele ecran a debutat în “Big Trouble” (2002), alături de Tim Allen şi Rene Russo. În 2001 a creat fundaţia caritabilă “Peace and Hope for the Children of Colombia”, fundaţie care a ajutat mii de copii din ţara sa şi care a donat pentru o secţie de cancer pediatric în oraşul său natal Barranquilla. De anul trecut, Sofia este logodită cu omul de afaceri Nick Loeb.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod