Dr. Oz: Planul rapid de două zile pentru a fi suplă de Sărbători

Specialistul te învaţă ce să mănânci dimineaţa, la prânz şi seara pentru a scăpa de balonare şi a stimula metabolismul, astfel încât să arzi mai multe grăsimi.
Îţi doreşti să fii mai suplă de Sărbători, însă nu ştii ce soluţii să aplici ca să dea rezultate? Celebrul Dr. Oz deţine un plan rapid de detoxifiere care te ajută să scapi de grăsimi şi este bun de urmat cu câteva zile înainte de Sărbători sau un alt eveniment important din viaţa ta.

În cele două zile vei consuma multe lichide, dar şi mâncare solidă care te va ajuta să nu resimţi o senzaţie acută de foame. Iată care este soluţia oferită de Dr. Oz ca să scapi de balonare, grăsime, toxine şi să-ţi accelerezi metabolismul!


1. Scapă de retenţia de apă şi balonare


Acest lucru este posibil dacă bei pe parcursul zilei o băutură recomandată de Dr. Oz.
Amestecă în blender 3 căni de pepene roşu cu 2 căni de apă şi o cană cu apă de cocos. Deoarece pepenele are un conţinut de peste 92% de apă va avea un efect puternic de eliminarea a apei reţinute în corp. În plus, datorită apei de cocos care este bogată în potasiu nu vei avea probleme cu deshidratarea.

Dr. Oz recomandă cinci pahare de suc pe parcursul zilei.


2. Micul dejun anti-balonare


Terciul de ovăz amestecat cu unt de arahide este cea mai bună soluţie pentru micul dejun. Ovăzul este un diuretic natural care te ajută să scapi de excesul de apă din corp, în vreme ce untul de arahide are un conţinut ridicat de niacină, o vitamină care asigură o digestie bună.


Consumă în aceste două zile acest mic dejun recomandat de Dr. Oz. Amestecă o jumătate de cană de fulgi de ovăz într-o cantitate dublă de apă, lasă la fiert 3-4 minute, după care adaugă puţină sare şi 2 linguri cu unt de arahide.


3. Linte la masa de prânz


O tocăniţă mai lichidă care are la bază lintea plus alte legume este cea mai bună masă pentru pauza de prânz. Se digeră uşor, oferindu-i stomacului o pauză bine meritată, susţine Dr. Oz. Lintea are un indice glicemic scăzut, astfel că nu generează fluctuaţii mari ale glicemiei. Ca să prepari această tocăniţă ai nevoie de o cană de linte, ceapă, roşii, ţelină şi apă sau supă de legume.


Consumă la prânz această tocăniţă două zile la rând, recomandă Dr. Oz.


4. Cina cu efect detoxifiant


O salată de varză este binevenită la cină, susţine Dr. Oz deoarece este bogată în fibre insolubile care favorizează digestia şi accelerează tranzitul intestinal. Prepară o salată cu varză roşie, seminţe de dovleac, o portocală, sare şi 2 linguri de ulei de măsline. Consum-o împreună cu piept de pui la grătar.


5. Ceai cu ciocolată


Un mic răsfăţ pentru persoanele care iubesc ciocolata este acest sortiment de ceai care are aromă de ciocolată. Dr. Oz îl recomandă consumatorilor de ciocolată.

Însă, poţi să consumi şi un ceai din plante medicinale obişnuit şi 2 pătrăţele de ciocolată neagră. Cacaua stimulează metabolismul.

Vezi mai jos programul recomandat de celebrul Dr. Oz!

 



Foto: doctoroz.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod