Dieta pe care Gal Gadot a urmat-o pentru rolul din „Wonder Woman 1984“: Include 5 mese delicioase pe zi!

Rolul unei superoine nu implică doar pregătire fizică, ci și o dietă specială. Ca să aibă nivelul de energie ridicat, actrița mânca de cinci ori pe zi. Iată cum arătau meniurile ei în perioada în care filma!
Wonder Woman este un personaj fictiv, dar Gal Gadot joaca in fiecare zi rolul unei supereroine. Una dintre cele ma bine platite vedete de la Holywood, actrita israeliana in varsta de 35 de ani are doi copii si se ocupa si de afaceri – impreuna cu sotul ei a fondat o companie de productie, Pilot Wave Motion Pictures.

Dupa ce a interpretat-o prima data pe Wonder Woman, in 2016, Gadot a urmat un regim de pregatire foarte dur pentru a fi in forma maxima pentru scenele de actiune de pe ecran. Pregatirea pentru rolul din „Wonder Woman 1984” a fost o provocare extrema: cand nu filma scene foarte intese, Gal lucra la sala aproape in fiecare zi, timp de o ora, cu antrenorul ei, Magnus Lygdback, pentru a avea pregatirea fizica optima.

Insa rolul unei superoine nu implica doar pregatire fizica, ci si o dieta speciala, a explicat Lygdback pentru Women’s Health.
Ca sa aiba nivelul de energie ridicat, actrita manca de cinci ori pe zi (trei mese si doua gustari). Toate mesele includeau alimente integrale, proteine, carbohidrati complecsi precum orezul brun, grasimi sanatoase si, desigur, multe legume.

Misiunea principala a lui Lygdback a fost sa supervizeze 17 din fiecare 20 de mese ale actritei. Celelalte trei erau la alegerea ei libera, iar Gal putea sa se rasfete cu paste, vin sau orice altceva poftea. In general, vedeta a evitat carbohidratii hiperglicemici, care provoaca fluctuatii ale zaharurilor din sange, precum paine alba, ca sa-si pastreze stabil nivelul de energie.

Women’s Health dezvaluie dieta pe care Gal Gadot a urmat-o sub supravegherea lui Lygdback pentru a se transforma intr-o supereroina.

Micul dejun


De obicei, Magnus si Gal lucrau cam o ora in sala inainte de a incepe ziua de lucru, astfel incat actrita sa aiba energie pentru a filma.
Dimineata, ea isi alimenta corpul cu o paleta colorata de produse care puteau fi consumate pe fuga, precum oua, quinoa, rosii si avocado. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod