O farfurie cu mancare indiana

Dieta indiană. Cum să slăbeşti 8 kilograme într-o săptămână

Femeie care e fericita pentru ca a slabit

Dieta indiană: meniu complet pentru 7 zile


Ziua 1
Astăzi vei consuma doar fructe, în orice cantitate doreşti şi de câte ori simţi că ţi se face foame. Nu ai voie să incluzi în meniu următoarele fructe: struguri, banane, litchi şi mango. Cele mai potrivite fructe pe care le poţi consuma pe parcursul zilei sunt: pepenele roşu şi galben, rodiile, merele, portocalele şi căpşunile.


Ziua 2
În a doua zi vei consuma doar legume, în orice cantitate doreşti, fie în stare crudă, fie fierte. Se recomandă să începi ziua cu un cartof fiert cu o linguriţă de unt pentru a furniza corpului energie pentru tot parcursul zilei.
Însă, limitează-te doar la un cartof şi în rest consumă alte legume crude sau fierte peste care poţi să presari ierburi aromatice sau să le stropeşti cu zeamă de lămâie. În această zi vei consuma foarte puţine calorii, însă toate legumele aduc un aport însemnat de fibre care stimulează digestia.


Ziua 3
Este o combinaţie între prima zi şi a doua zi de dietă, însă nu vei consuma cartofi, deoarece vei asigura necesarul de carbohidraţi din fructe. Prin urmare, poţi să consumi fructele pe care le-ai consumat în prima zi şi legumele din a doua zi, în ce cantităţi doreşti.
Ai grijă să bei apă pe parcursul zilei!


Ziua 4
Dacă bananele ţi-au fost interzise în primele trei, în a patra zi poţi să consumi până la 6 banane şi să bei 4 pahare cu lapte. De ce se consumă bananele? Deoarece consumul de sodiu este foarte mic şi acestea asigură mult sodiu şi potasiu de care organismul are nevoie. De asemenea, ai voie să consumi o porţie de supă uşoară preparată cu ceapă, usturoi, ardei iute şi roşii, fie fierte simplu, fie pasată pentru a obţine o supă cremă.


Ziua 5
Poţi să mănânci roşii, vlăstari, varză, varză de Bruxelles şi brânză proaspătă de vaci.
Poţi să mănânci până la 6 roşii în această zi, iar cu legumele enumerate poţi să faci şi o supă dacă preferi acest lucru. În plus, trebuie să măreşti aportul de apă.


Ziua 6
Vor rămâne ingredientele din ziua precedentă, însă nu ai voie să consumi roşii. În schimb, poţi să incluzi alte legume în stare crudă, fierte sau combinate în supă. În plus, trebuie să măreşti aportul de apă faţă de ziua precedentă.


Ziua 7
Doar în această zi poţi să bei suc de fructe proaspăt stoarse pe care nu ai avut voie să-l consumi în timpul săptămânii.
De asemenea, poţi să consumi o cană cu orez brun, o jumătate de lipie făcută din făină integrală şi alte legume de care îţi este poftă. Nu uita de cele 10-15 pahare cu apă!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sahantha pe 2 Aug 2016, 14:55
    GM Motors Diet

    Yes, this diet definitely works. I've followed it.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod