Dieta inainte de Sarbatori

Vin Sarbatorile si toate vrem sa stralucim si sa avem o silueta zvelta si frumoasa. Mai sunt doua saptamani si deci mai e timp sa mai pierdem si niste kilograme incomode si niste centimetrii inestetici. Asadar se impune adoptarea unei diete mai restrictive si energetic si ca diversitate de alimente.

In general, dietele rapide, mai ales cele celebre, pot pune in pericol sanatatea pentru ca fie sunt fade (se bazeaza doar pe alimente sarace caloric dar si nutritiv), fie sunt hipoglucidice (limiteaza drastic aportul de glucide).
In plus, aceste diete se adreseaza intregului public, fara a tine seama de particularitatile fiecarei persoane in parte: stare de sanatate, circumstante socio-profesionale, etc. si deci de la bun inceput este inteles faptul ca nu pot functiona pentru toata lumea la fel.

Insa daca se urmeaza pe o perioada scurta aceste diete dau rezultate si scopul de a arata bine este atins. Este la fel de adevarat ca pentru mentinerea rezultatelor obtinute este nevoie de consecventa, calitate care de obicei de Sarbatori ne cam lipseste.
Si deci cu promisiunea ca in 2008 ne vom schimba modul de viata si nu numai obiceiurile alimentare de moment putem urma o dieta de la care sa asteptam o scadere ponderala rapida. Asadar trebuie respectate cateva reguli:

1. Bea multa apa
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod