Dieta de nuntă: Ce a mâncat Kim Kardashian pentru a nu mai fi grasă



Coperta Vogue din aprilie

Pe coperta revistei Vogue în aprilie

Considerată un etalon al stilului, prestigioasa revistă s-a aflat în centrul unui scandal în SUA, după ce a fost făcut public faptul că vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au apărut pe coperta ediţiei din aprilie a versiunii americane a celebrei publicaţii.

Kim Kardashian, tot mai dezbrăcată după ce a născut. Imagini sexy

Pe coperta revistei, Kim Kardashian apare îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, iar Kanye West este fotografiat în plan secund, cu mâinile în jurul taliei logodnicei sale - fotografia fiind o aluzie la nunta celor doi, care urma să aibă loc pe 24 mai. Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue şi-a justificat decizia de a dedica ediţia din luna aprilie a versiunii americane a revistei Vogue cuplului Kim Kardashian şi Kanye West spunând că "nu există aproape niciun segment al evenimentelor media din ultima vreme pe care cuplul Kardashian - West să nu fi fost în stare să îl domine".

"Este un vis devenit realitate! Mulţumesc revistei Vogue pentru această copertă!", a scris Kim Kardashian pe contul ei de Twitter.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod