S-au schimbat regulile în Pro TV? Vedetele apar şi în emisiunile altor posturi

Pe vremea când postul din Pache Protopopescu era condus de Adrian Sârbu, vedetele din Pro TV nu aveau voie să apară la niciun alt post românesc, iar în caz contrar, contractul lor se încheia automat. Se pare că, în ultimele luni, celebrităţile de la Pro TV au liber să apară şi la alte televiziuni.

Prima vedetă Pro TV care a apărut într-o producţie a unei alte televiziuni a fost Loredana Groza. Cântăreaţa a fost invitat special în serialul „Fetele lu' dom profesor“, de la Kanal D. Acest lucru se întâmpla în luna martie a acestui an, iar multe voci au dat ca sigură plecarea Loredanei de la Pro.

Se pare însă că apariţia vedetei într-un serial de la Kanal D nu i-a deranjat pe noii şefi de la Media Pro, aceştia anunţând săptămânile trecute că Loredana rămâne la Pro TV, făcând parte în continuare, alături de Smiley şi Marius Moga, din juriul emisiunii „Vocea României“.

„Mă bucur să încep iar căutarea de oameni frumoşi, cu voci fantastice.

Sunt sigură că show-ul va fi şi mai palpitant ca până acum, aşa că îi aştept pe cei mai buni concurenţi să mă uimească cu totul“, a spus Loredana Groza.

4 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod