Lansare cu emoţie. Diana cu Vanilie -The Book s-a lansat la Bookfest

"Cuvintele alină, alintă sau atacă. Poate-ar trebui să avem mai multă grijă când şi cum le folosim. Cuvintele sunt vii." Diana Sorescu.
Vineri, 30 mai, cititorii, fanii şi cei mai buni prieteni ai Dianei cu Vanilie  s-au adunat la Bookfest pentru a demonstra că scrierile Dianei Sorescu sunt vii şi şi-au găsit locul în rafturile Editurii Allfa.

Poeziile, citite în exclusivitate de actriţa Iustina Tărăboanţă, au impresionat audienţa până la lacrimi, întreaga lansare fiind una plină de emoţii.

Emoţionate au fost şi Deea Ibaka şi Ileana Voicu Ghinea, care au povestit cu lacrimi în ochi despre prietenia lor cu Diana, dar şi doamna Prof.
Ştefania Constantinescu care a declarat: “Eu nu i-am şters numărul de telefon”.

Evenimentul, prezentat de Radu F. Constantinescu, s-a poziţonat printre cele mai bune lansări de la Bookfest, un număr de peste 100 de oameni luând parte la acest “manifest de iubire”.

Cartea Diana cu Vanilie – The Book este publicată de Editura Allfa, parte a Editurilor ALL, iar întregul proiect s-a realizat cu sprijinul: Ioana Predoiu (iPR Agency), Air France, Afi Palace Cotroceni, Mihnea Tullea (Carbon Solutions Global), Magia florilor, Cupcake shop “Prăjiturele”, Ion Mihai Photography.

Cartea Diana cu Vanilie – The Book poate fi achiziţionată de la partenerii Editurii ALL sau prin comandă online pe www.cumparaocarte.ro.  Mai multe detalii găsiţi si pe pagina oficială de facebook Diana cu Vanilie – The Book.

"Aveam 12 ani când am decis că vreau sa devin jurnalist.
Scrisul nu e ceea ce ştiu să fac. E ceea ce sunt."
Acestea au fost printre ultimele cuvinte pe care jurnalista Diana Sorescu le-a spus cititorilor săi.

În 2013, la doar 26 de ani, Diana Sorescu se stingea din viaţă, lăsând în urma ei mulţi prieteni şi cititori îndureraţi. Diana lucra pentru unul dintre cele mai mari trusturi de presă din România, iar în paralel construise blogul Diana cu Vanilie, blog unde aşa cum a declarat şi ea, scria “pentru suflete”.

"Ca și mama mea odinioară, Diana și-a luat zborul lăsând în urmă zâmbet de femeie tânără, licărire de talent, inspirație și ceva în plus: mireasmă de vanilie.
Ea nu a plecat de tot. Versurile ei îi trădează prezența suavă printre noi. Le voi așeza cuminte pe noptiera mea, revenind la ele de câte ori valul vieții mă face să uit ce înseamnă a trăi frumos, atât cât ți-e dat. Ce înseamnă feminitate. Mulțumesc, Diana, draga mea dragă!"
- Andreea Marin
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod