Hollywood: Kim Kardashian, tot mai dezbrăcată după ce a născut. Imagini sexy

La cinci luni după naştere, vedeta a reuşit să revină la formele iniţiale pe care şi le-a expus în cel mai recent videoclip al viitorului său soţ. Kanye West a lansat videoclipul piesei "Bound 2", în care vedetă este mama fetiţei lui, Kim Kardashian. Diva în vârstă de 33 de ani s-a lăsat filmată în scene fierbinţi, topless, pe motocicletă şi în braţele logodnicului său.



Însă aceasta nu este singura apariţie sexy de la naştere prin care vedeta şi-a surprins publicul. Regina reality-show-ului nu pierde nicio ocazie de a arăta noile sale forme pe care le-a obţinut cu ajutorul dietei Atkins. Dacă mulţi se aşteptau ca frumoasa Kim să se ferească de bliţurile aparatelor de fotografiat în primele luni după sarcină, logodnica lui Kanye West a suprins pe toată lumea. Vedeta pare mai fericită ca oricând în pielea ei şi optează doar pentru ţinute provocatoare care să-i pună în evidenţă corpul de mămică.

Kim Kardashian este logodită cu Kanye West, care a cerut-o în căsătorie pe 21 octombrie, ziua în care starleta a împlinit 33 de ani. Evenimentul s-a petrecut în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat. Rapperul şi vedeta show-urilor de tipul reality, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie.

Foto: Hepta

1 din 9

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod