Dieta cu ananas te ajută să slăbești 5 kilograme în 5 zile

Dieta cu ananas te poate ajuta să scapi de un număr semnificativ de kilograme în doar 3-5 zile.

Atunci când vine vorba de diete restrictive, specialiștii nu sunt întotdeauna de acord. Acestea sunt în principiu o modalitate de a te înfometa, undeva între 3 și 5 zile. Iar atunci când vine vorba de argumente pro și contra, beneficiile rareori depășesc lucrurile negative. Cu toate acestea, când vine vorba de dieta cu ananas, trebuie să te gândești că mănânci unul dintre cele mai nutritive fructe.

Încearcă dieta cu ananas dacă vrei să scapi de 5 kilograme în 5 zile!

Dieta cu ananas nu te va ajuta să pierzi în greutate pe termen lung. Acest tip de scădere în greutate necesită mai mult timp, efort și un plan de exerciții fizice. Dar când trebuie să scapi rapid de câteva kilograme pentru că trebuie să intri într-o rochie sau să mergi într-o vacanță, dieta cu ananas este perfectă.

Care sunt elementele de bază ale dietei cu ananas?

Când citești dietă cu ananas, probabil că te întrebi cât de mult ananas vei mânca. Ei bine, dieta aceasta este exact ceea ce ai citit, o dietă concentrată pe ananas.

Unele versiuni ale dietei te limitează numai la consumul de ananas, în timp ce altele îți permit mai multe substanțe nutritive. Vei consuma aproximativ 1-1,5 kilograme de ananas pe zi. Orice versiune ai alege, trebuie să înțelegi că urmezi o dietă care interzice grupuri mari de alimente sănătoase.

Avantaje și dezavantaje ale dietei

Nicio dietă nu este perfectă. Iar acest tip de monodietă are o reputație proastă. Cu toate acestea, dacă este urmată în mod corect și numai pentru o perioadă scurtă de timp, aceasta poate fi foarte eficientă. 

Avantaje

Este ușor să găsești ingredientele și să prepari ceea ce ai nevoie pentru dietă.

O poți folosi ca o dietă de detoxifiere, dar și ca o dietă de slăbit.

Este perfectă pentru pierderea rapidă a câtorva kilograme.

Dezavantaje

Nu o poți urma pentru prea mult timp. Dacă adopți această dietă pentru o perioadă lungă de timp, aceasta poate crește riscul problemelor cu rinichii, pierderea masei musculare și problemele cu inima. 

Având în vedere că ananasul are efecte diuretice, vei reține mai puține lichide, iar organismul va fi privat de anumite substanțe nutritive în timpul alimentației. 

Trebuie să fii foarte atent ce mănânci după ce se termină dieta.

Există doar foarte puține ingrediente, iar dieta ta de cinci zile ar putea deveni monotonă.

În ce constă o dietă cu ananas?

Pentru micul dejun, poți mânca 2-3 felii de ananas, o cană cu iaurt cu conținut scăzut de grăsimi și fulgi de ovăz.

Între micul dejun și prânz, poți bea un pahar cu suc de ananas alături de o felie de pâine prăjită și un ou fiert.

Pentru prânz, poți prepara o supă simplă cu legume la alegerea ta, pește sau pui la grătar.

Între prânz și cină, poți bea un pahar cu suc de ananas și o cană cu iaurt cu conținut scăzut de grăsimi.

La cină, poți alege să faci o salată cu ananas și pui. 

 

După cum poți observa, ai ananas la fiecare masă, iar masa de prânz poate include pește, pui sau file de curcan cu ananas.

 

Poți crește beneficiile pierderii în greutate din dietă consumând o cană cu ceai verde sau un pahar cu oțet de mere și miere dimineața înainte de micul dejun. Băuturile acestea te pot ajuta să scapi de mai multe toxine și să scapi de mai multe kilograme nedorite.

Nu orice persoană poate supraviețui unei diete de cinci zile numai cu ananas, ton și pui.

Prin urmare, există și o abordare alternativă, dar una care nu te va ajuta să mai slăbești la fel de mult. Trebuie să reduci 500 de calorii din dieta zilnică normală. Iar ananasul poate fi înlocuit cu o cană cu alte fructe.  

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod