Dietă: Cele mai bune 6 băuturi care te scapă de toxinele din corp

Apa plată este esenţială, însă dacă-i adaugi şi zeamă de lămâie vei intensifica procesul de detoxifiere. Descoperă ce alte lichide trebuie să consumi!

Atunci când consumi lichidele potrivite ajuţi corpul să elimine mai uşor toxinele din corp. Acest lucru este valabil atâta vreme cât nu ai o dietă dezechilibrată şi nesănătoasă, ci încerci să faci alegeri alimentare cât mai naturale şi să stai departe de produsele procesate. Chiar dacă unii specialişti susţin despre detoxifiere că ar fi un mit, cu toţii sunt de acord cu faptul că un consum mare de apă plată, ceaiuri neîndulcite şi sucuri proaspete din verdeţuri/fructe/legume sunt esenţiale pentru o digestie sănătoasă şi are un efect benefic asupra organismului.

Ca să ajuţi rinichii să filtreze mai bine toxinele şi să le elimini iată care sunt cele mai bune băuturi pe care trebuie să te bazezi zilnic:

 

1.Apa cu lămâie


Apa plată este una dintre cele mai importante lichide pe care trebuie să le consumi pe parcursul zilei pentru a elimina toxinele din corp şi a îmbunătăţi digestia. Însă, atunci când o combini cu zeamă de lămâie, procesul de detoxifiere este mult mai intens.

Lămâile conţin o cantitate mare de limonen, un antioxidant care ajută la eliminarea toxinelor din ficat. Pe lângă această substanţă, lămâile mai conţin binecunoscutul acid citric, care îmbunătăţeşte absorbţia unei molecule care favorizează eliminarea toxinelor. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • apa structurata pe 19 Ian 2015, 08:49
    Studiu clinic privind apa alcalina ionizata

    Inca de la introducerea apei alcaline ionizate in clinica noastra in 1985, am avut multe experiente clinice interesante in utilizarea acestui tip de apa. Pacienti nostrii au resimtit imbunatatiri ale starilor lor de sanatate, iar unele dintre acestea au fost considerate chiar miraculoase la acel moment. Prin utilizarea apei alcaline ionizate pentru baut si prepararea hranei, am observat clinic la pacientii nostri urmatoarele: scaderea nivelului de zahar din sange la pacientii cu diabet zaharat - imbunatatirea circulatiei periferice in gangrena diabetica scaderea concentratiilor de acid uric la pacientii cu guta - imbunatatirea functiei hepatice in bolile hepatice, ciroza hepatica, hepatita - imbunatatirea starii de sanatate la pacientii cu ulcer gastroduodenal si prevenirea recidivelor - imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor cu hipertensiune si hipotensiune arteriala http://apastructurata.blogspot.ro/2014/11/studiu-clinic-privind-consumul-de-apa.html

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod