Dieta care te ajută să slăbești fără să renunți la pâine și paste

Orice dietă pe care ai încercat-o până acum probabil exclude alimentele care îți plac cel mai mult, precum pâinea și pastele. Totuși, un antrenor și nutriționist a creat o dietă care se bazează pe acestea.
Nu mai e un secret: carbohidratii au o reputatie proasta. Daca te plangi ca te-ai ingrasat si ceri sfaturi de slabit, oricine iti va spune in primul rand sa renunti la paine si paste fainoase. Adica nu e de ajuns sa tai de pe lista Nutella, bomboane, croissante cu unt si sucuri acidulate, trebuie sa mergi pana-n panzele albe si sa renunti la mai tot ce-ti face placere.

Insa antrenorii si nutritionistii si-au dat seama ca restrictiile extreme nu functioneaza pe termen lung, mai ales daca organismul tau este obisnuit sa-si ia energia din carbohidrati.
De aceea, Bob Harper a scris o carte numita sugestiv „The Super Carb Diet”, care te ajuta sa slabesti fara sa renunti la paine sau la paste. Dupa ce a suferit un atac de cord anul trecut, el a apelat la aceasta dieta, care il ajuta sa ramana energic si in forma. Dar ce presupune aceasta dieta? Si, mai ales, e buna pentru tine?

Ce este dieta „Super Carb”?


„Aceasta dieta propune o abordare complet diferita asupra carbohidratilor, in comparatie cu dietele conventionale”, spune Jessica Rosen, nutritionist holistic si co-fondatoare a Raw Generation.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod