Dieta 3 zile orez, 3 legume, 3 fructe: Cum funcționează și câte kilograme poți slăbi?

Dieta 3 zile orez, 3 legume, 3 fructe conține elemente nutritive ce te ajută să slăbești ușor și rapid.
Este simplu de ținut și nu te înfometează. Cu toate acestea, pentru a-ți păstra sănătatea pe termen lung, specialiștii recomandă să consumi, după această dietă, alimente din toate grupele importante de produse. Află din acest articol cum te ajută dieta de 3 zile cu orez să scapi de kilogramele în plus, care sunt avantajele și dezvantajele sale!

Ce presupune dieta 3 zile orez 3 legume 3 fructe?


Dieta cu orez a fost concepută în 1939 de un cercetător medical al Universității Duke din Statele Unite ale Americii și de atunci a fost folosită cu succes pentru tratarea obezității. Dieta se bazează pe observația Dr.
Walter Kempner conform căreia oamenii din regiunile lumii în care se consumă orez ca sursă principală de alimentație, tind să aibă mai puține probleme cu obezitatea, hipertensiunea, bolile de inimă și diabetul.

Dieta originală a fost adaptată de alți medici nutriționiști de la aceeași universitate, Kitty and Robert Rosati, și detaliată în cartea ”The Rice Diet Solution”. Planul de nutriție recomandat de aceștia include, pe lângă alimentație, și un program de exerciții fizice, dar și menținerea unui jurnal de mâncare și meditație, care ajută la gestionarea stresului generat de schimbarea radicală a stilului de viață. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod