De la obezitate morbidă la titlul de miss. Află cum a reușit să slăbească 89 kg!

Obezitatea morbidă reprezintă un risc mare pentru sănătatea organismului, având în vedere că poate provoca o mulțime de boli periculoase.
Desi specialistii spun ca singura solutie pentru obezitatea morbida este operatia, o interventie dificila pe parcursul careia pot sa apara multe complicatii, Cheryl Blythe nu s-a lasat cu una, cu doua, ci a slabit cu ajutorul unei diete. Afla cum a reusit ea sa scape de teroarea kilogramelor in plus si cum a ajuns sa castige un concurs de slabit!

Fa cunostinta cu femeia care a invins obezitatea morbida!


Medicii i-au spus ca va ajunge in scaunul cu rotile ori ca va muri inainte de 45 de ani daca nu se va opera cat mai repede, dar ea a refuzat.
Cheryl Blythe, o femeie in varsta de 33 de ani, a preferat sa urmeze un stil de viata sanatos pentru a combate obezitatea morbida. Faptul ca a reusit ca slabeasca 89 de kilograme in doar 18 luni, fara sa apeleze la o operatie de natura gastrica, a uimit o lume intreaga.

Ea a declarat ca a inceput sa se ingrase dupa ce a ramas insarcinata cu fata ei (la varsta de 17 ani). Fiind mama singura, si-a gasit consolarea in mancare, asa ca pana la 30 de ani deja se confrunta cu probleme respiratorii, dureri de spate si avea dificultati la mers.
Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod