Dacă vrei să slăbești pentru totdeauna, fă aceste 5 schimbări în dietă!

Nu trebuie să renunți la gust, ci doar să faci anumite schimbări în dietă care te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus pentru totdeauna. 

Nu este întotdeauna ușor să mănânci sănătos, cu atât mai mult cu cât poate că ești o persoană destul de pofticioasă. Dacă ne uităm în jur la toate alimentele delicioase, dar nesănătoase și hipercalorice care ne înconjoară, am putea să cădem în ispită de fiecare dată. Dacă în unele zile este în regulă să îți faci o anumită poftă, nu poți să faci zilnic acest lucru fără să-ți sabotezi singură dieta. 

Prin urmare, ca să nu renunți la gusturile tale și să poți consuma unele mâncăruri preferate fără să te îngrași, trebuie să substitui alimentele hipercalorice cu alternativele mai sărace în calorii.
Acest mic truc te va ajuta să îți faci poftele, dar fără să-ți sabotezi dieta. În plus, aceste preparate pot să devină în scurt timp preferatele tale și să le poți consuma cu poftă de câte ori simți nevoia. 


Iată 5 schimbări în dietă care te pot ajuta să slăbești pentru totdeauna:

1 din 6

1. Înlocuiește pastele cu alternativele din zucchini, cartofi dulce sau dovleac

Dacă iubești pastele și vrei să le consumi mai des, trebuie doar să le înlocuiești pe cele din făină cu variantele sărace în calorii pe care le poți obține cu zucchini, morcov, dovleac și cartof dulce. În acest fel, te asiguri că ai consumat o cantitate mare de legume, nu ai renunțat la combinațiile preferate pentru paste, dar nici nu îți pui în pericol silueta. 

Cu ajutorul unui spiralizator sau a unui peeler simplu sau zimțat poți să obții paste din orice legumă tare, cum ar fi cartoful dulce, zucchini, morcov, castraveți sau dovleac. Toate aceste legume au un conținut scăzut de calorii spre deosebire de pastele obișnuite și pot să le înlocuiască cu succes. După ce le-ai răzuit, le poți găti câteva minute la aburi sau le poți căli rapid cu puțin ulei, dacă preferi să nu fie în stare crudă. Apoi le poți combina cu ingredientele tale preferate, exact cum ai proceda cu pastele. Însă, preparatul obținut va fi unul mult mai sărac în calorii, astfel că te poți bucura de el fără mustrări de conștiință.
MAI MULT DESPRE: dieta, slabit
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod