Chris Martin, fostul soţ al lui Gwyneth Paltrow, a renunţat la dieta vegetariană



Regulile de dietă ale lui Gwyneth Paltrow


Vedeta a fost invitată într-o ediţie mai veche a emisiunii "The Dr. Oz Show" şi a vorbit deschis despre regulile de dietă pe care le-a adoptat şi motivul pentru care a luat această hotărâre considerată de unele persoane ca fiind drastică.

 

4 stiluri celebre de machiaj: Gwyneth Paltrow, aşa cum n-ai mai văzut-o

După o serie de probleme medicale cu care s-a confruntat, Gwyneth Paltrow şi-a luat viaţa în mâini şi a decis să facă schimbările necesare în dieta sa.
Acest lucru i-a transformat total viaţa, după cum spune ea şi acum încurajează pe toată lumea să adopte un regim alimentar sănătos. Tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, apoi Gwyneth a avut deficienţă de vitamina D, anemie şi o tumoră benignă pe un ovar, toate aceste probleme încuranjând-o să pună sănătatea sa şi a familiei pe primul plan.

1. A eliminat din dietă o gamă variată de alimente
A hotărât să elimine treptat cafeaua, alcoolul, lactatele, ouăle, fructele de mare, zahărul rafinat, grâul, carnea, carofii, soia şi toate produsele procesate.


2. Începe ziua cu extract din seminţe de grepfrut şi apă
În fiecare dimineaţa bea un pahar cu apă călduţă în care pune 4-12 picături de extract din seminţe de grepfrut. Acest extract are un puternic rol detoxifiant şi îmbunătăţeşte digestia.

3. Pentru răceli foloseşte uleiul de oregano
Uleiul de oregano care este extras din florile şi frunzele plantei are proprietăţi antifungice şi antibacteriene.

4. Spray cu argint coloidal împotriva bacteriilor
Gwyneth Paltrow foloseşte un spray cu argint coloidal pentru a dezinfecta casa.
În cantităţi mici, argintul nu este toxic şi are un efect antimicrobian.

5. Magneziu pentru un somn odihnitor
În loc de somnifere sau alcool, Gwyneth apelează la suplimente cu magneziu pentru a calma sistemul nervos. Ia o doză de 300 sau 600 de miligrame de magneziu cu o jumătate de oră înainte de a merge la somn. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod