Cele mai sănătoase obiceiuri alimentare, culese din 7 țări

Fiecare zonă de pe Glob are propriile obiceiuri alimentare pentru o sănătate de fier. Cum ar fi dacă te-ai inspira din toate?

Felul in care ne hranim este puternic influentat de locul in care traim. Clima, productia locala si modul in care sunt crescute fructele, legumele si cerealele pe care le consumam impacteaza in mod direct starea de sanatate pe termen lung.

Fiecare tara are avantaje intrinseci, iar localnicii profita din plin de acestea pentru a avea o sanatate buna la orice varsta. Acestia au obiceiuri alimentare sanatoase din care te poti inspira si tu, pentru a aduce tot ce-i mai bun in materie de nutritie.

Iata 7 obiceiuri alimentare sanatoase, inspirate din diferite parti ale lumii!

 

1. Japonia: Portii mici si mancare aspectuoasa


Indiferent de felul de mancare pe care il consuma, japonezii nu exagereaza niciodata cand vine vorba despre cantitate. Hrana calitativa si in portii mici este mai recomandata decat cantitatile mari de carbohidrati si carne.

In plus, sushi-ul si alte preparate japoneze arata mereu bine – un truc eficient pentru a fi satisfacut de mancare, fara sa adaugi sosuri grele sau sa mananci prea mult.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod