Bărbații se îndrăgostesc rapid de femeile care au această calitate

Bărbații inteligenți și siguri pe ei caută la o potențială parteneră de viață această calitate pe care cu siguranță o subestimezi.
Si poate fi ingredientul secret pentru ca o casatorie sa functioneze. Potrivit celor mai multe sondaje, barbatii fac rapid o pasiune pentru femeile amuzante, cu care pot rade pe saturate.

Intrebat de ce ii place sa fie casatorit cu o femeie amuzanta, Brett Wean (actor si improvizator), a raspuns: “Pentru mine, simtul umorului este o scanteie care reaprinde de fiecare data focul intr-o relatie. Abilitatea femeii de a fi copilaroasa, de a face glume, de a lasa totul pur si simplu sa se intample si de a nu se ascunde in spatele unui zid de seriozitate o face sa fie sexy”.

De asemenea, comediantul si prezentatorul James Bewley povesteste: “Sotia mea m-a atras pentru ca era inteligenta, amuzanta si raspundea repede la e-mail-uri.
Faptul ca inca ma poate face sa rad dupa 10 ani este motivul pentru care suntem inca impreuna. Este motivul pentru care putem suporta ca un copil in plina criza sa stropeasca oglinda si chiuveta cu pasta de dinti in loc sa se spele pe dinti, asa cum i-am cerut sa faca pentru a suta oara”.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod