Ce are fiica lui Dr. Oz în frigider? A fost învăţată să mănânce sănătos sau nu?

Daphne Oz este fiica cea mare a celebrul Dr. Oz. A avut probleme cu greutatea, a slăbit 13 kilograme şi ţine cont de sfaturile tatălui său. Vezi ce are ea în frigider!

Daphne Oz este fiica cea mare a celebrul Dr. Oz. A avut probleme cu greutatea, a slăbit 13 kilograme şi ţine cont de sfaturile tatălui său. Vezi ce are ea în frigider!

 

Daphne Oz are 27 de ani, este căsătorită, lucrează în televiziune ca prezentatoare, a scos mai multe cărţi cu sfaturi de nutriţie şi a reuşit să slăbească 13 kilograme, după ce a avut o greutate corporală fluctuantă. Acum ea ştie cum să aibă grijă de silueta sa, urmând multe dintre sfaturile recomandate de celebrul său tată. Vezi mai jos cum arăta Daphne la 17 ani când avea 81 de kilograme şi cum arată acum!

 


Daphne Oz la 17 ani                                         Daphne Oz acum, la 27 de ani

 

Ca să ne dovedească faptul că aşchia nu sare departe de trunchi, pe blogul oficial al celebrului Dr.

Oz au apărut fotografii cu ceea ce conţine frigiderul fiicei şi câteva explicaţii asupra produselor care apar în poze.

Printre produsele sănătoase care umplu frigiderul ei, iată care sunt cele mai importante şi care nu ar trebui să ne lipsească nici nouă:

 

1. Apă de cocos

Este acel lichid extrem de nutritiv din interiorul nucii de cocos, plin de electroliţi care hidratează corpul intens şi are efect revigorant. Dacă organismul tău are nevoie de hidratare după un antrenament intens este recomandat să consumi apă de cocos.


2. Căpşuni

Au un efect antioxidant puternic şi previn îmbătrânirea prematură a pielii. Mai mult, dacă mănânci cu regularitate căpşuni dinţii tăi vor fi mai albi, deoarece au acest efect de albire asupra danturii.




3. Ouă

Dacă sunt consumate în cantitate moderată şi în cadrul unui regim alimentar sănătos, ouăle constituie o alegere bună. În plus, trebuie să ştii că un ou are doar 70 de calorii, dar mai aduce şi 6 grame de proteine de calitate împreună cu o mulţime de vitamine şi minerale. Un alt nutrient care se regăseşte în ouă este colina, o substanţă esenţială pentru sănătatea creierului şi a sistemului nervos.


4. Legume cu frunze verzi

Constituie una dintre cele mai nutritive alegeri pe care le poţi face pentru corpul tău. Este esenţial să consumi zilnic verdeţuri în stare crudă, deoarece ele aduc un aport însemnat de calciu, potasiu, magneziu, vitamina K, vitamina C, vitamina E şi unele dintre vitaminele din complexul B.
De asemenea, nici aportul de fitonutrienţi precum betacarotenul şi luteina nu sunt de ignorat, fiind esenţiali pentru sănătatea corpului.


5. Sos de ardei iute

Sosurile simple care au la bază ardeiul iute constituie o armă importantă în lupta împotriva kilogramelor. Datorită conţinutului de capsaicină, aceste sosuri au capacitatea de a creşte temperatura corpului şi, implicit, de a stimula arderea grăsimilor.


6. Nucile şi seminţele

Conţin multe grăsimi bune, iar dacă sunt consumate cu moderaţie şi în stare crudă nu te vor îngrăşa. Din contră, potrivit cercetărilor recente se pare că un consum moderat de nuci şi seminţe protejează inima de boli şi previne creşterea în greutate.
Poţi să le consumi şi sub formă de unt (de arahide, migdale, nuci, seminţe de floarea-soarelui, caju), însă ai grijă dacă le cumperi din comerţ. Acestea nu trebuie să conţină mai mult de 1-2 ingrediente, de exemplu migdale şi sare. Dacă nu eşti mulţumită de ceea ce găseşti pe piaţă, poţi să prepari acasă un unt de nuci foarte sănătos. Vezi AICI o reţetă simplă!

 

 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 22 Apr 2013, 09:05
    wow....

    daca ar arata frigiderul meu asa, probail ca as muri de foame. Nu ca nu imi place ce vad aici, cred ca sunt foarte bune si hranitoare, insa eu sunt "mai de la tara": slana, ceapa, branza, sarmale...etc.... Imi plac si mancarurile numai din legume, insa nu stiu daca as putea sa am toata viata in frigider numai apa de cocos si mere....Trebuie sa fie foarte mandra cu o astfel de vointa. Bravo ei! Eu am marele noroc ca am arderile bune, caci altfel, 81 de kg era putin spus!

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod