Această plantă stimulează organismul să ardă mai multe grăsimi

Apreciat pentru utilizările sale medicale, ginsengul e un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus. Un nou studiu arată cum te ajută această plantă să slăbești.
Un studiu recent, publicat în jurnalul medical Gut, a descoperit că ginsengul are un efect pozitiv asupra florei intestinale și, implicit, asupra procesului de slăbire.

Cercetătorii au vrut să afle cum funcționează exact acest mecanism și au ajuns la concluzia că ginsengul poate stimula anumite bacterii, iar acestea, la rândul lor, schimbă felul în care organismul arde grăsimea. Ei au observat că flora intestinală influențată de ginseng joacă un rol important în metabolism, ceea ce deschide calea pentru dezvoltarea unor produse pentru slăbit.

Autorii studiului cred că există posibilitatea creării unor probiotice cu ginseng cu efecte benefice pentru controlul greutății.

Ginsengul a mai fost asociat cu pierderea în greutate, dar depistarea modului în care apare acest efect poate ajuta la combaterea obezității, notează Mind Body Green.
Este prima dovadă că bacteriile activate de extractele din ginseng pot manipula modul în care organismul arde grăsimea. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod