Nu uita: viața ta devine suma tuturor lucrurilor pe care le tolerezi

Nu uita: viața ta devine suma tuturor lucrurilor pe care le tolerezi

Într-o lume ideală, lucrurile ar fi complet diferite. Cu toții am primi tot ce ne dorim mai mult, iar fericirea nu ar mai fi o destinație. Starea de bine ar fi la ea acasă, iar grijile de orice fel nu și-ar mai face loc în viața noastră. Însă viața nu este perfectă.
Perfecțiunea este ceea ce ne dorim cu toții, însă aceasta nu poate fi atinsă pe deplin. Ți se întâmplă deseori să reflectezi asupra vieții tale și să te întrebi care e sensul ei? Tot ce trăieșți este suma deciziilor pe care le tolerezi. Și nu întotdeauna conștientizezi câte obiceiuri și decizii zilnice atrag de la sine situații și stări negative.

Tot ce trăiești este rezultatul acțiunilor tale

Ne place să spunem că oamenii buni au parte numai de lucruri bune. Și privim cu un sentiment amar orice problemă care se năpustește asupra celor pe care îi considerăm buni.
Sau privim cu amărăciune chiar problemele care se năpustesc asupra noastră.

Deși o parte din ceea ce se spune este adevărat, viața înseamnă mai mult decât intenție sau decizii. Viața înseamnă tot ceea ce faci. Viața înseamnă tot ceea ce alegi să tolerezi.

Deseori auzim că este sănătos să gândim pozitiv, iar acest lucru este perfect adevărat. Însă încearcă să faci un joc de imaginație și să te gândești câte dorințe ți s-au îndeplinit de-a lungul timpului. Doar pentru că tu crezi un lucru, nu înseamnă că se va întâmplă.
Nu, nu trebuie să fii descurajată și nici să te întrebi acum care e adevăratul secret.

Totul pornește din interior, pentru că tot ceea ce trăieșți este în totalitate responsabilitatea ta.

Nu este suficient doar să-ți dorești

Uneori se spune că este suficient să ai o dorința măreață, iar totul se va întâmpla de la sine. Însă nu poți alege să privești de pe margine, ca și cum ceilalți urmează regulile aceluiași joc, iar tu ești în așteptarea unui miracol. În fond, dacă stai să aprofundezi, tot ceea ce faci se reflectă în calitatea vieții pe care o ai.

Orice dorința se transformă în intenția de a face ceva.
Și orice intenție se transformă într-o serie de decizii și acțiuni, toate având că scop atingerea aceleiași destinații. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod