6 alimente care distrug orice dietă

Salata îngraşă? Da, dacă nu ştii să o prepari corect. Dacă nicio dietă nu a dat roade, ai făcut greşeli în opţiunile alimentare. Descoperă alimentele care ţi-au distrus dieta!

Ştiu că ai încercat o sumedenie de cure de slăbire care mai de care mai restrictive, însă niciuna nu pare să fi avut rezultatul la care te aşteptai. Dacă te-ai întrebat de ce, înseamnă că trebuie să citeşti rândurile de mai jos ca să nu mai faci aceleaşi greşeli pe viitor. Iată care sunt alimentele pe care cu siguranţă le-ai consumat în timpul dietei, fără să ştii ce bogăţie de calorii conţin.
 
MAI MULT DESPRE: dieta, kilograme, calorii, cura de slabire
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adinutza pe 20 Dec 2010, 15:49
    Frisca

    Ma indoiesc ca o ligurita de frisca-cam atat ai putea maxim pune intr-o ceasca de cafea-are 580 de calorii!!! Hai sa nu mai fim paranoici! Orice mananci in cantitate mare si cu pofta se "prinde" Trebuie micsorate portiile, mestecat incet si ffff bine bolul alimentar-si ne vom satura cu jumatate din cantitate-si sa nu abuzam de grasimi si dulciuri. Si -atentie-alcoolul ingrasa!!!!

    0
    0

  • andreea pe 29 Nov 2010, 20:36
    slabeste

    dupa nastere am avut 72 kg.acu la 1 an am 55kg.cum am slabit?dimineata fac 10 min exerciti.....ziua alerg toata dupa amiaza dupa copii...iar seara ma joc k puii mei cam 1 ora.este ca si cum ai face 30 min exerciti....aa.....am si tinut o mica diete inainte de fiecare masa minincam cite o grefa...cam asta e.....asa k daca vreti sa slabiti faceti 2 pui mici si nu mai aveti nevoie de nimic va poop:)

    0
    0

  • andra pe 28 Nov 2010, 15:02
    pentru leraaneluta

    si inca ceva. mananca fara paine. uite eu am acum 50 kg si 1.69 m. de cand am renuntat la cola pot sa spun ca ma simt extraordinar de bine, nu ma mai doare capul, nu ma mai balonez. daca nu ai rabdare cu corpul tau sa slabeasca in ritmul lui si te apuci de cine stie ce porcarie de dieta, te distrugi si te ingrasi mai rau. este greu sa slabesti, dar in nici un caz imposibil. daca te mai pot ajuta lasa aici com. bafta

    0
    0

  • andra pe 28 Nov 2010, 14:58
    pentru leraaneluta

    nu mai manca prajeli, dulciuri, sucuri. renunta la ele definitiv. daca tie pofta de dulce, gusta, dar nu manca. ia o bucatica de ciocolata neagra, e mult mai sanatoasa si o sa0ti potoleasca pofta de dulce. nu trisa des pentru ca o sa te afecteze. cel mai importan nu sarii peste mese. e f important sa mananci. mananca mancare gatita, dar incearca sa nu mai condimentezi atat de mult, lasa sosurile sau alte dressinguri.

    0
    0

  • andra pe 28 Nov 2010, 14:55
    pentru leraaneluta

    buna, iti spun ca si eu am fost supraponderala, si am reusit sa slabesc, dar treptat. ca sa slabesti iti trebuie multa rabdare si vointa. trebuie sa tii cont de urmatoarele lucruri: odihneste-te (cele 8 ore de somn), fa sport( daca nu ai timp , atunci mergi mult cat ai ocazia, oriunde, si in casa, mergi mult), bea multa apa, nu sari peste micul dejun, e cea mai mare prostie pe care o poti face.

    0
    0

  • dora pe 22 Nov 2010, 09:15
    bla, bla, bla

    articolul este destul de superficial. nu consumul acestor alimente distruge o dieta, ci consumul aiurea al lor. fiecare organism are nevoile sale. ca sa poti slabi si sa te si mentii trebuie sa reduci cantitatea de mancare, in primul rand, mai ales a dulciurilor si grasimilor, dar in nici un caz sa ne le elimini si, in al doilea rand, sa incerci sa manaci mai mult in timpul zilei si sa reduci mesele spre seara. la mine a tinut. am 57 kg (1,66 m) la 38 de ani si am 3 copii.

    0
    0

  • leraaneluta pe 16 Nov 2010, 13:47
    vreau sa slabesc sunt disperata.

    am ajuns la 95 kg sunt disperata ma dor picioarele ,spatele ma vad batrana la 39 ani fac depresie ,am niste probleme in fam.si sunt tentata sa mananc, normal cand ajung akas caci la birou ma abtin,nu pot sa tin nici o cura am mai incercat dar ma opresc si pun la loc sau chiar mai mult,nu am timp de miscare dimineata sunt la birou pana la 16 si dupa masa fac manichiura -pedichiura asa ca in momentul cand ajung akas mananc ceva si ma culc.va rog astept sfaturi de la voi dar sper sa le pot tine ,va pupicesc

    0
    0

  • lucretzia pe 18 Oct 2010, 14:47
    6 alimente care distrug orice dieta

    Fetelor, degeaba esti tenace si ai ambitie, nu exista o reteta valabila tuturor. Raposatul Montignac cu dieta lui disociata a slabit30-40 kg fara miscare. Reteta imprastiata prin toata lumea. Credeti ca a ajutat tuturor ? NU. Daca nu ai o baza genetica care se preteaza la acea dieta, n-ai facut nimic. Si e atat de greu sa stii gena care te face sa te ingrasi. Aici ii dau dreptate Danei. Nu sare nimeni pe cei ce fac aceste articole. Numai ca ele te ajuta doar sa-ti mai faci o parere. Sa mai vezi o experienta. Fiecare poate are propria experienta si nu trebuie sa ne aruncam asa asupra celor care isi dau cu parerea. Fetele au dreptate. Trebuie sa te cunosti foarte, foarte bine ca sa stii ce-ti face bine si ce nu. Daca te iei dupa toate aceste articole ajungi pe pat de spital si bineanteles, asa cum a spus cineva foarte bine - la medicamente - De fapt acesta-i scopul. Nu am incredere nici de doi bani in aceste diete. Le-am studiat pe toate. Fiecare are cate ceva pro si foarte mult contra. Sa stiti totusi ca unele dintre noi vorbesc in cunostinta de cauza.

    0
    0

  • RANYA pe 18 Oct 2010, 11:04
    Lucrati cu organismul vostru , nu impotriva lui!!!

    Buna fetelor, Dak am fi putin mai selective cu alimentele pe care le consumam, sunt de parere ca nu numai am reusi sa slabim, dar am reusi sa ne obisnuim organismul cu un stil de viata cat de cat sanatos! eu sunt de parere ca daca nu se mai mananca dupa 18 seara sunt sanse mari de a scapa de kg in plus, bineanteles rezultatele nu se vor vedea intr-un timp scurt, dar kg pierdute in acest mod nu se vor pune la loc rapid. Eu consider ca dietele drastice , cat si infometarile lasa "cicatrici" in organismul nostru si poate efectele acestor cure se vor vedea in timp, inspre batranete si de aceea sfatul meu este sa lucram impreuna cu noi, cu corpul si organismul nostru sa incercam sa gasim echilibrul,care din pacate sa pierdut datorita stresului si a "epocii vitezei"!

    0
    0

  • Mary pe 18 Oct 2010, 10:35
    De acord cu Lucia

    Am slabit 15 kg intr-un an, folosind regimul hipocaloric, in cadrul caruia mi-am permis sa consum tot ce mi-am dorit, inclusiv ciocolata, iaurt de fructe, inghetata! Desigur ca, fara exercitii fizice, nu am reusit sa scap de celulita, dar de slabit am slabit si am fost foarte multumita. De asemenea, folosind regimul hipocaloric in anumite zile, am reusit sa imi mentin greutatea multi ani la rand. Ambitia este tot ceea ce lipseste supraponderalilor!

    0
    0

  • lucia pe 17 Oct 2010, 13:02
    pentru ambitiosi

    desigur, m-as fi repezit si eu sa dau cu barda in articol, la prima vedere pare o ironie la adresa obezilor dar cred pe pielea mea cea plina de celulita ca atentia si ambitia de a folosi strictul necesar organismului in alimentatie si tot atentia si ambitia de a nu depasi nici cu un miligram un numar de calorii prestabilit aduce victorie absoluta in lupta cu greutatea. E ca un fel de atitudine nemteasca, versus cele orientale, balcanice, incercati sa aplicati ce spun si veti reusi

    0
    0

  • miti pe 15 Oct 2010, 18:04
    6-alimente-care-distrug-orice-dieta

    Sunt de acord cu Anca, Dana, Dada. Tot mai multa lume isi da seama ca problemele dietelor sunt privite superficial, solutiile sunt un fel de cache-misere,=; privind la cauze am vedea mai usor,poate, solutii eficiente. Poate convorbiri pe forum eventual ??

    0
    0

  • dada pe 15 Oct 2010, 11:23
    Dana, ai dreptate

    Asa este. Daca sunt grasa nu sunt pentru ca mananc cu 7 guri ci pentru ca : -muncesc 12-16 ore incontinuu in stess; -mananc dezordonat in stress; - fac si gospodarie; - am credite; -nu sunt sigura de servici; Concluzie: toto asa zisii specialisti vorbesc de 0.0001 gr de ulei care te ingrasa cu 10-15 kg/zi ( exagerez putin), dar nu vorbesc de cauze: plasticul si e-urile pe care le inghitim. Da, dar daca am manca sanatos n-ar mai fi nevoie de medicamente, iar profiturile ar fi mici sau inexistente in domeniu.

    1
    0

  • Anca pe 15 Oct 2010, 11:08
    ...

    Subscriu comentariului anterior al Danei ... Articolasele ce apar pe aceste revistute ne considera doar niste redusi mintal.. Nu sunt numai telenoveliste cele care citesc si inghit orice aberatie scrisa ...

    0
    0

  • dana pe 15 Oct 2010, 08:13
    6 alimente care distrug orice dieta

    Daca vreti sa ne faceti sa credem ca aceste prapadite de alimente sau caloriile alea pe care le socotiti la fiecare minut submineaza dietele de mare succes pe care le vantura care mai de care pe-aici, n-o sa mai reusiti. Nu vorbiti de fondul problemei. De la factorii genetici pana la poluare si stres, astea-s problemele noastre ale tuturor. Grasi sau slabi e vorba de tot felul de boli mai ales de nutritie care nu au ca "vina" principala "mancatul nesanatos" pe care-l blamati atat ci cu totul alta cauza. Ca de obicei nu tratati cauza ci efectul. Si cauza nu sunt in niciun caz aceste 6 alimente prapadite sortite sa sa fie doar un paratraznet al tuturor cauzelor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod