5 alimente pentru slăbit pe care nutriționiștii le au mereu în bucătărie

Știu că te întrebi adesea „eu ce mai mănânc?”. Nutriționiștii se bazează mereu pe aceste alimente sănătoase, pentru că sprijină metabolismul în arderea grăsimilor.
Nu e deloc usor sa te tii zilnic de planul tau de slabit, mai ales daca nu-ti pregatesti mesele in avans. Atunci cand ne e foame, avem tendinta sa mancam ce gasim in frigider, chiar daca ne-am promis sa introducem in dieta alimente mai sanatoase, cu beneficii pentru slabit. Insa o regula pe care nutritionistii o recomanda adesea este sa ai mereu in frigider anumite alimente care te ajuta sa-ti potolesti foamea fara sa-ti compromiti silueta (si, sincer, sanatatea). In acelasi timp, daca incerci sa renunti la zahar si alimente procesate, elimina-le din dulap/frigider.
Atunci cand nu se afla in raza ta vizuala iti e mai usor sa rezisti tentatiei.

Iata care sunt alimentele pentru slabit pe care nutritionistii le au mereu in bucatarie:

1. Afine


Unul dintre cele mai bune fructe pe care le poti pastra mereu in frigider este o cutie de afine delicioase, bogate in antioxidanti.

„Afinele sunt super sanatoase, satioase si versatile. Au putine calorii si contin multe fibre, asa ca te simti satisfacuta”, spune Lisa Young, Ph.D., autoarea cartii Finally Full, Finally Slim: 30 Days to Permanent Weight Loss One Portion at a Time.
„Le poti savura simple sau adauga in iaurt; de asemenea, le poti congela pentru a le folosi la clatite proteice”.

Citeste in continuare pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod