4 trucuri de slăbit pe care le poți încerca atunci când nimic nu funcționează: Metoda unui jurnalist

Dacă vrei să slăbești, dar nu obții rezultatele așteptate, mai există câteva trucuri. Învață să le folosești de la cineva care le-a pus în aplicare!
Gary Taubes, un jurnalist de stiinta premiat, autorul volumului „The Case for Keto”, a urmat toate sfaturile obisnuite despre nutritie. In lunga lui batalie cu kilogramele in plus, a trecut prin multe dezamagiri si a observat ca recomandarile clasice, de genul „mananca mai putin, fa mai multa miscare”, s-au dovedit inutile.

„Una dintre probleme este ca avem perspectiva unei persoane slabe si sanatoase cand stabilim ce anume ar trebui sa corectam la sanatatea si greutatea noastra”, a explicat el intr-un episod al podcastului gazduit de platforma Mind Body Green.
Iar cand nimic nu a dat rezultate, Taubes a incercat altceva:

S-a concentrat pe scaderea insulinei


„Cei care se ingrasa usor trebuie sa mentina scazut nivelul insulinei”, arata jurnalistul. Reducerea nivelului insulinei este cheia in procesul de slabire, fiind mai importanta chiar decat restrictionarea caloriilor. „Cand faceam documentarea pentru prima mea carte, ‘Good Calories, Bad Calories’, am avut ocazia sa-i intervievez pe toti cei care au cercetat metabolismul grasimii”, a spus el.
„Cand ii intrebam ce anume produce grasimea, raspunsul lor era: ‘insulina’. Si cand ii intrebam ce anume face ca un om sa se ingrase, ei raspundeau: ‘Prea multa mancare’. Si eu le spuneam ca atunci cand vorbesti despre celule grase (lipocitele, n.r.), e vorba de insulina”. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod