4 trucuri de detoxifiere ca să arăţi bine în costumul de baie

Odată cu deschiderea sezonului de plajă au început şi grijile legate de alegerea costumului de baie. Dacă vrei să ai un corp de invidiat, descoperă câteva trucuri de detoxifiere care schimbă aspectul pielii.

Odată cu deschiderea sezonului de plajă au început şi grijile legate de alegerea costumului de baie. Dacă vrei să ai un corp de invidiat, descoperă câteva trucuri de detoxifiere care schimbă aspectul pielii.

 

Detoxifierea este o altă metodă la care trebuie să recurgi dacă vrei să ai o siluetă de invidiat şi o piele fermă, strălucitoare. Acest truc pe care îl poţi aplica fără mari bătăi de cap te va ajuta să elimini toxinele din corp, dar şi să stimulezi arderea grăsimilor. Astfel încât, pielea ta va căpăta un aspect mai strălucitor, catifelat şi fermitate.

Nu uita că înainte de a te expune la soare este bine să faci un periaj uscat al pielii cu ajutorul unei perii din fibră vegetală sau mănuşi pentru exfoliere. Acest obicei pe care trebuie să-l practici de câteva ori pe săptămână îainte de a intra la duş menţine pielea tânără şi te scapă de celulită. Descoperă ce alte beneficii aduce periajul uscat, dar şi cum să-l efectuezi corect.


În plus, Dr. Oz recomandă câteva trucuri simple de detoxifiere care te vor ajuta să scapi de aproape 3 kilograme în doar o săptămână:


1. Optează pentru lichide în prima zi de detoxifiere!

Acest obicei îi va da o pauză organismului, astfel încât nu vei mai avea probleme cu balonarea, iar arderea grăsimilor este intensificată. Iată 3 băuturi pe care să le consumi pe parcursul unei zile, la mesele principale:

Smoothie cu portocală la micul dejun: amestecă în blender 1 cană cu iaurt grecesc, coaja de la o portocală, 1 portocală, 1/2 banană, zeama stoarsă de la o lămâie şi 3 frunze mari de spanac.

Smoothie cu mango pentru prânz: amestecă 1 lingură cu pudră proteică din zer sau soia cu 2-3 căni cu frunze de spanac, 2 căni cu bucăţi de mango, 1/2 cană cu apă de cocos sau apă plată şi puţină gheaţă.

Smoothie cu măr pentru cină: amestecă în blender 1 lingură cu pudră proteică din zer sau soia cu 1 cană de apă, 1 măr, 1 portocală, 1 banană, 2 pumni de spanac şi un morcov.


2. Alimente pe care nu trebuie să le consumi

Stai departe de carne, cafea, băuturi alcoolice, zahăr rafinat, produse de panificaţie şi orice aliment procesat.


3. Nu uita să bei dimineaţa pe stomacul gol un pahar de apă călduţă cu zeamă de lămâie şi o linguriţă de seminţe de in măcinate.

 

4. Din ziua 2 până în ziua 7 consumă numai alimente proaspete!

Dacă ai grijă să consumi zilnic o cantitate normală de proteine în combinaţie cu alimente proaspete vei stimula arderea grăsimilor, dar fără să afectezi masa musculară. Astfel, Dr. Oz recomandă să ţii cont de câteva reguli alimentare. Nu uita ca în fiecare zi să incluzi în dieta ta câte un aliment din aceste grupe esenţiale:

  • proteine: peşte, pui, carne slabă de vită, fructe de mare, carne slabă de porc, năut, linte, seminţe crude, nuci crude, mazăre, fasole boabe.
  • cereale integrale: paste din făină integrală, quinoa, amarant, orez brun, bulgur.
  • lactate: brânză de casă, iaurt grecesc, mozzarella, ricotta.
  • grăsimi sănătoase: ulei de măsline, avocado, nuci, ulei din seminţe de in, ulei de rapiţă.

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jana pe 28 Mai 2014, 16:37
    Suplimente pentru detoxifierea organismului

    Pentru detoxifierea organismului exista acum foarte multe produse care pot ajuta la eliminarea toxinelor. Chiar si asa in momentul in care ai inceput detoxifierea organismului cu suplimente trebuie sa stii, ca batalia cu toxinele nu e nici pe jumatate terminata. E nevoie sa faci foarte multe exercitii fizice, sa tii o dieta echilibrata si sa ai in general o atitudine optimista. De cele mai multe ori s-a dovedit ca stresul poate fi un factor care dauneaza destul de mult sanatatii generale si care poate provoca toxine in organism!

    0
    0

  • Georgiana pe 25 Oct 2013, 15:42
    Untoxin

    Eu fac tratament pentru detoxifierea organismului de 2 luni cu suplimentul Untoxin si ma simt excelent. Pana acum nu am simtit nici o reactie adversa si ma simt mult mai bine decat la inceputul tratamentului!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod