Telmisartan

Cel mai mare studiu realizat pe protectie cardiovasculara

Compania farmaceutica Boehringer Ingelheim propune ca, astazi, de Ziua Mondiala a Sanatatii sa meditam asupra celei mai importante teme din Romania dar si din lume, si anume: afectiunile cardiovasculare si modalitatile de prevenirea si tratare.
Un nou medicament pentru reducerea riscului de deces cardiovascular

Un nou medicament pentru reducerea riscului de deces cardiovascular

La scurt timp de la aprobarea acordata de Administratia Medicamentelor si Alimentelor din SUA (FDA), telmisartan (Micardis) a primit aprobarea Comisiei Europene pentru indicatia de reducere a riscului de deces cardiovascular (CV) la pacientii cu aterotromboza cardiovasculara manifesta sau diabet...

Tratament care reduce riscul de deces cardiovascular

Telmisartan este singurul tratament din clasa sa care a demonstrat protectie cardiovasculara dovedita la pacientii cu risc cardiovascular ridicat. Evaluarea rezultatelor studiului ONTARGET de catre CHMP a relevat faptul ca tratamentul poate preveni unul din cinci evenimente cardiovasculare grave.

O noua combinatie eficienta pentru hipertensivi

Rezultatele testelor pentru noua combinatie telmisartan si amlodipina au aratat un control eficient timp de 24 de ore al presiunii sanguine si o buna tolerabilitate la pacientii hipertensivi cu risc de evenimente cardiovasculare.