Trucul neobișnuit care previne uscarea și scuturarea bradului de Crăciun

Trucul neobișnuit care previne uscarea și scuturarea bradului de Crăciun

Sigur vrei ca bradul tău natural de Crăciun să fie verde și frumos cât mai mult timp. Se pare că un truc simplu și genial, folosind un produs surprinzător, poate preveni uscarea și scuturarea bradului.
Potrivit unui centru de grădinărit din Irlanda, băutura carbogazoasă 7UP te poate ajuta să menții bradul proaspăt mai mult timp, datorită compoziției sale cu efect nutritiv asupra plantelor, inclusiv asupra bradului tăiat.

În primul rând ai nevoie de un suport pentru brad cu apă, care va menține zona tăiată a bradului mereu umedă și va preveni uscarea Pomului de Crăciun.

Experții spun că adaugarea unei cantități mici de băutură carbogazoasă dulce va ajuta la menținerea structurii celulare a bradului și va preveni căderea acelor, chiar și după tăiere.
Poate părea un truc bizar pentru a menține viul bradul, dar specialiștii spun că este cu adevărat eficient.

Într-o postare pe pagina centrului Gardens Alive, experții au explicat că 7UP este cel mai bun „supliment” pe care să-l adaugi în apa bradului.

Citește și: Brăduții din plante suculente, trendul de Crăciun care a cucerit Instagram


„Ajută cu adevărat la păstrarea bradului. Florile tăiate (inclusiv copacii) iubesc zahărul și acidul critic, iar unele persoane consideră că aroma de lămâie și lime acționează de asemenea ca un conservant pentru bradul tăiat”, se arată în postare.

Concentrația perfectă este de o parte de 7UP la trei părți de apă.
Trebuie să te asiguri că bradul tău are permenant suficientă apă în partea de jos a tulpinii, astfel încât să se mențină hidratat și verde cât mai mult timp.

De asemenea, poți să menții bradul cât mai mult timp dacă îi creezi condițiile ideale. Bradul ar trebui pus în cea mai răcoroasă cameră din casă, iar dacă nu este posibil, pune-l cât mai departe de sursele de căldură.

Poți pulveriza bradul cu puțină apă de câteva ori pe săptămână, dar nu uita să scoți instalația luminoasă din priză înainte de a pulveriza și lasă apoi să se usuce timp de aproximativ jumătate de oră înainte de a le porni din nou.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod