Brăduții din plante suculente, trendul de Crăciun care a cucerit Instagram

Nimic nu poate înlocui brandul de Crăciun cu aroma sa minunată, beculețele luminoase și globurile colorate, dar cu toate acestea este imposibil să nu te îndrăgostești de noul trend pentru sărbători care a cuprins rețelele de socializare.
Este vorba despre „brăduțul” din plante suculente, decorat cu globulețe în miniatură și alte decorațiuni simpatice, inclusiv luminițe colorate.

Aceștia sunt creați prin așezarea plantelor suculente sub forma unui con înalt astfel încât să imite aspectul un brad, iar rezultatul este cât se poate de interesant.
Deși pare complicat, nu este deloc dificil să-ți faci un brad de Crăciun din plante suculente. Poți să rulezi o bucată de sârmă împletită sub forma unui con, apoi să-l umpli cu mușchi de turbă înmuiat în apă, un substrat pentru plante și decorațiuni florale pe care îl poți cumpăra din florării și magazinele de bricolaj.

Tot ce trebuie să faci apoi este să dai mici găuri, să introduci rădăcinile suculentelor și să fixezi plantele cu agrafe pentru aranjamente florale. 

Pasul următor este să adaugi mici globulețe, instalații luminoase în miniatură și ghirlande colorate pentru a crea un brăduț inedit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod