Femeie frumoasă

Ce femei le plac bărbaţilor? 10 calităţi pe care ar trebui să le ai pentru a frânge inimi

E greu să descoperi ce calităţi au femeile care le plac bărbaţilor, dar sunt câteva arme importante pe care dacă le ai şi le manevrezi cum trebuie, e greu să dai greş

De multe ori m-am gândit la ce calităţi ar trebui să am ca să le fiu pe plac bărbaţilor. Pe parcursul anilor, din proprie experienţă, vorbind cu prietenele mele, dar şi trăgându-i de limbă pe amicii de sex masculin, am ajuns să strâng un număr de 10 calităţi pe care ar trebui să le deţină în arsenal o femeie pentru a frânge inimi şi pentru a nu mai fi singură niciodată.

1. Trebuie să fie frumoasă, dar pentru bărbaţi, frumuseţea are un înţeles mai larg şi nu are nicio legătură cu perfecţiunea.

Aşa că o frumuseţe obţinută prin sport, coafor, masaj, machiaj şi toate celelalte trucuri are aproape aceeaşi valoare ca una naturală.
2. Succesul unei relaţii se bazează mult pe comunicare şi parteneriat. Întotdeauna va fi avantajată o femeie care comunică uşor, care se adaptează la discuţii şi care e interesată şi de aria preocupărilor masculine.
3. Modestia e o altă calitate apreciată de bărbaţi. Nu vor în niciun fel să intre în competiţie cu o femeie. Mai degrabă, se lasă dominaţi de ea decât să se lupte pentru supremaţia cu orice preţ.
Bărbaţii evită femeile cu nasul pe sus. Nu vor neapărat să domine, dar nici nu vor să fie puşi în inferioritate.
4. Dacă eşti o persoană inteligentă, nu face paradă de ea. O să-i alungi şi nu pentru că nu apreciază inteligenţa, dar îi complexează. Dacă eşti cu adevărat o astfel de persoană, vei realiza că trebuie să-ţi pui în valoare şi partenerul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod