10 scenarii sexy de încercat sub duş

Patul e moale şi comod, dar duşul este super hot! Sub duş se pot petrece minuni pentru relaţia voastră: vă jucaţi şi chicotiţi, vă atrageţi ca-n prima zi şi trăiţi senzaţii de vis. Nu trebuie decât să profitaţi la maxim de erotismul băii voastre!
Patul e moale şi comod, dar duşul este super hot! Sub duş se pot petrece minuni pentru relaţia voastră: vă jucaţi şi chicotiţi, vă atrageţi ca-n prima zi şi trăiţi senzaţii de vis. Nu trebuie decât să profitaţi la maxim de erotismul băii voastre!

Aruncă un ochi pe aceste scenarii sexy de încercat cu iubitul sub duş. Combină-le după pofta inimii şi lasă-l fără cuvinte...

1. Invadează-l când face duş singur

A venit obosit şi cu o faţă mohorâtă de la serviciu, iar acum a intrat singur la duş. În momentul în care auzi apa curgând, profită. Primii stropi de apă ne înviorează chiar şi după cea mai proastă zi. Câteva minute şi ne relaxăm total. Intră sub duş imediat ce auzi apa, pentru a-l prinde în forţă. Intră în baie goală şi gata de acţiune. Va aprecia surpriza.

2. Folosiţi un gel de duş cu feromoni

De la parfumuri producătorii se îndreaptă acum şi către alte produse cosmetice care au în componenţa lor feromoni. Emanăm aceste substanţe şi pe cale naturală, prin transpiraţie. E lesne de înţeles că sub duş cantitatea feromonilor scade, aşa că un mic ajutor cu iz afrodisiac nu strică. Feromonii sunt acele chimicale care te fac atrăgătoare pentru sexul opus. Încercaţi sub duş un gel de duş sub feromoni şi veţi avea parte de surprize plăcute.

3. Oferă-i un masaj intim cu spumă

Orice bărbat îşi doreşte să fie răsfăţat astfel de partenera lui. Vei primi laude dacă îi masezi cu spumă atât penisul, cât şi testiculele, după care îl limpezeşti cu apă călduţă şi o iei de la capăt. Va străluci de curăţenie... şi nu numai!

4. Intraţi sub duş îmbrăcaţi

De obicei vă dezbrăcaţi în dormitor sau în baie şi intraţi goi sub duş? Vă propun să schimbaţi un pic scenariul. Cu hainele pe voi intraţi în cadă şi daţi drumul la apă. Stropiţi-vă cu duşul până deveniţi uzi leoarcă. Pont: nu purta sutien. În sfârşit te va vedea cu un tricou ud şi nimic pe dedesubt. De când visa la asta!

5. Sărută-l pasional sub stropii de apă

Când stropii de apă ne lovesc faţa, simţim un impuls de adrenalină. Foloseşte-te de această senzaţie ca să-l tragi sub jetul de apă pentru a-l săruta pasional. Amândoi veţi simţi sărutul mult mai intens. Stropii care vă curg pe faţă fac sărutul mult mai erotic.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 1 Sep 2011, 20:56
    articol/dus/apa/sex

    sunteţi praf. aş putea să şi argumentez dar mi-e teamă că n-aş avea cu cine. daţi-vă demisia şi mai citiţi şi o carte în timpul liber.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod