Amy Winehouse şi Tony Bennett, un duet lansat în scopuri caritabile

Un duet înregistrat de Amy Winehouse cu muzicianul de jazz Tony Bennett, în urmă cu câteva luni, va fi lansat sub forma unui disc single, iar încasările vor fi donate unei fundaţii de caritate ce a fost înfiinţată de tatăl artistei britanice, a anunţat purtătorul de cuvânt al lui Bennett, citat de Mediafax.
Un duet înregistrat de Amy Winehouse cu muzicianul de jazz Tony Bennett, în urmă cu câteva luni, va fi lansat sub forma unui disc single, iar încasările vor fi donate unei fundaţii de caritate ce a fost înfiinţată de tatăl artistei britanice, a anunţat purtătorul de cuvânt al lui Bennett, citat de Mediafax. Piesa aleasă se numeşte "Body and Soul", a fost imprimată în luna martie, aceasta fiind, de asemenea, şi una dintre ultimele înregistrări ale artistei britanice.

Toate încasările ce vor fi obţinute din comercializarea piesei "Body and Soul", în versiunea interpretată de Amy Winehouse şi Tony Bennett, ce va fi lansată sub forma unui disc single, vor fi donate acestei fundaţii, a anunţat Liz Rosenberg, purtătoarea de cuvânt a lui Bennett.

În plus, aceeaşi piesă va apărea şi pe albumul lui Bennett, intitulat "Duets II", care va fi lansat pe 20 septembrie.


Tonny Bennett a înregistrat "Body and Soul" cu Amy Winehouse la Abbey Road Studios din Londra şi a lăudat-o pe cântăreaţa britanică pentru calităţile ei interpretative care-i permiteau acesteia să cânte cu uşurinţă inclusiv piese de jazz. Tony Bennet, un muzician premiat cu Grammy şi considerat o legendă a muzicii jazz, printre ale cărui cântece de succes se numără "I Left My Heart in San Francisco" şi "Rags to Riches", a împlinit, miercuri, vârsta de 85 de ani.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani pe 23 iulie, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri.
Cauza oficială a decesului cântăreţei nu a fost încă determinată.
4 August 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod