Toneli Holding lansează Toneli Kids, primele ouă din România special create pentru copii

Toneli Holding lansează un nou produs din gama Familia Toneli - Toneli Kids, primele ouă din România special create pentru copii, bogate în vitamine și extraproaspete. Pentru ca acestea să ajungă cât mai repede pe rafturile magazinelor, păstrându-și astfel toate calitățile, grupul Toneli a investit în dezvoltarea flotei de distribuție.
“Cea mai importantă caracteristică a Toneli Kids este extraprospețimea și ne bucurăm că suntem prima companie care lansează pe piața din România un astfel de produs. Un ou este considerat extraproaspăt din prima până în cea de a noua zi de când a fost ouat, iar asta a fost provocarea pe care ne-am lansat-o, pentru că știm cu toții că dorim să oferim copiilor noștri cele mai bune și proaspete produse. Astfel, am adaptat tot procesul, de la producție la sortare, ambalare și distribuție, pentru a putea pune la dispoziția clienților ouă chiar din a doua zi de când au fost ouate.
Calitatea este și ea foarte importantă pentru noi, de aceea găinile noastre sunt hrănite cu cele mai bune cereale GMO free și crescute cu multă grijă”, a declarat Andreea Constantinescu, Marketing Manager Toneli Holding.

Oul este un aliment complet și complex, reprezentând sursa perfect echilibrată de proteine și grăsimi ușor digerabile pentru organism. Ouăle Toneli Kids conțin în mod natural vitaminele A, B12, E și Omega 3, ca urmare a hranei naturale și sănătoase pe care o primesc găinile.
Familia Toneli garantează pentru calitatea cerealelor GMO free, iar medicii nutriționiști au creat rețete de furaje personalizate pentru găinile ouătoare, ținând cont de ultimele cercetări în domeniu și asigurând, astfel, un control strict al calității.

Pentru a ajunge cât mai repede pe rafturi, ouăle Toneli Kids ajung la stația de colectare, sortare și ambalare pentru ouă de consum, ce are o capacitate maximă de 120.000 de bucăți pe oră, fiind special optimizată pentru a procesa cantitatea necesară.
Ouăle Toneli Kids au aici prioritate la sortare și ambalare pentru ca flota proprie de distribuție a grupului să le poată transporta direct la punctele de vânzare în cel mai scurt timp, pentru a putea ajunge la consumatori începând cu a doua zi.

Toneli Kids se găsește pe rafturile magazinelor în caserole de 8 ouă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod