Electrolux si Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta au organizat un nou cooking caritabil la Palatul Elisabeta, alaturi de invitati speciali

Pentru al patrulea an consecutiv, Electrolux si Casa Regala a Romaniei au organizat un cooking caritabil pentru zeci de batrani singuri, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. In data de 15 decembrie, intr-o atmosfera de sarbatoare, chef Liviu Lambrino, chef Radu Dumitrescu si bloggerii Laura Laurentiu si Laura Antonov, alaturi de reprezentanti ai Electrolux Romania au pregatit pentru varstnici bucate alese, in prezenta Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei.
In bucataria Palatului Elisabeta, pe 15 decembrie, Laura Laurentiu, Laura Antonov, chef Radu Dumitrescu si chef Liviu Lambrino au dat curs invitatiei Electrolux de a pregati o masa de sarbatoare pentru varstnicii beneficiari ai Fundatiei. In timpul cooking-ului, invitatii au fost onorati de prezenta Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta.

Gatite pe echipamentele Electrolux cu care este dotata bucataria regala, preparatele - musaca de cartofi cu ciuperci, rulouri cu scortisoara, gogosari umpluti cu conopida si linte, mere umplute cu gem si nuci, pulpe de rata cu purée de mazare si coulis de merisoare, dar si tarta cu ciocolata – au fost oferite persoanelor varstnice la domiciliul acestora, cu ajutorul voluntarilor din cadrul programului „Niciodata Singur” al Fundatiei.


Alaturi de preparatele gatite in bucataria regala, varstnicii au primit si urari de Sarbatori din partea cititorilor bloggerilor. Acestea au fost transcrise pe felicitari de catre bloggeri si echipa Electrolux.

„Pentru al patrulea an consecutiv, suntem onorati sa primim sprijinul Casei Regale a Romaniei in organizarea unui cooking caritabil, realizat pentru varstnicii singuri, aflati in grija Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Totodata, dorim sa multumim si bloggerilor si chefilor care au primit cu multa caldura invitatia noastra.
Acest eveniment este deja o traditie, una la care tinem foarte mult si pe care ne dorim sa o implinim multi ani de acum inainte. Ii suntem extrem de recunoscatori Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta pentru prezenta Sa activa in cadrul acestui eveniment caritabil”, declara Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

In mai 2011, Electrolux a primit statutul oficial de Furnizor al Casei Regale a Romaniei si a dotat cu aparatura electrocasnica bucataria Palatului Elisabeta, precum si bucatariile Castelului Regal Savarsin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod