Voluntarii savana au renovat o casă pentru SOS Satele Copiilor România

Voluntarii savana au ajutat cei 80 de copii și tineri din SOS Satul Copiilor București să aibă un spațiu curat și prietenos în care să-și desfășoare activitățile de recreere și dezvoltare personală. Zeci de voluntari savana au participat la renovarea unei case, reușind să termine lucrările în câteva zile.

Pe parcursul acțiunii de voluntariat, casa a beneficiat de reparații interioare generale, pereții fiind vopsiți cu vopseaua superlavabilă savana cu Teflon. Tot spațiul a fost pregătit pentru instalarea mobilierului și darea în folosință cât de curând începând cu anul 2016.


„Suntem foarte mândri pentru că am făcut o schimbare spre mai bine, chiar cu efortul mâinilor noastre, pentru copiii și tinerii din SOS Satul Copiilor București. Echipa savana s-a implicat în acest proiect cu multă energie pozitivă și le mulțumim colegilor noștri, care cu entuziasm și dăruire au muncit câteva zile pentru a susține această cauză socială.

savana dă culoare caselor din SOS Satele Copiilor România a fost motto-ul proiectului și le suntem recunoscători tuturor pentru implicarea și efortul depus”, declară Cristina Avram, Marketing Manager Consumer Fabryo – Corporation, deținătoarea în portofoliu a mărcii savana.


„Implicarea echipei savana într-un proiect umanitar pentru SOS Satele Copiilor România ne bucură foarte mult. Dincolo de beneficiul de a avea un spațiu numai pentru ei, orice interacțiune pozitivă contribuie la dezvoltarea abilităților de relaționare ale copiilor.

Mulțumim echipei savana pentru eforturi și pentru dăruirea cu care au muncit zi de zi pentru a finaliza lucrarea de renovare. Sprijinul acordat se va concretiza în derularea de activități pentru dezvoltarea personală a copiilor, aspect extrem de important pentru integrarea lor în societate”, declară Carmen Brumă, Manager Departament Comunicare și Atragere de Fonduri, SOS Satele Copiilor România.


Pe durata proiectului de renovare, șase copii care locuiesc în Satul SOS din București și alți 10 din partea voluntarilor savana, care au venit să își ajute și să-și susțină părinții la lucrări, au participat la un atelier de pictură.

Împreună au pictat în culorile imaginației, iar lucrările lor au fost scoase la licitație. Banii strânși au fost donați organizației SOS Satele Copiilor România, care îi va folosi pentru mobilarea spațiului renovat de echipa voluntarilor savana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod