Nestlé Nesquik: Laptele, o sursă de sănătate pentru cei mici

Laptele reprezintă un aliment ideal în procesul de creştere a copilului, întrucât conţine nutrienţii necesari pentru o alimentaţie adecvată (vârstei respective) şi pentru o dezvoltare armonioasă.
Laptele reprezintă un aliment ideal în procesul de creştere a copilului, întrucât conţine nutrienţii necesari pentru o alimentaţie adecvată (vârstei respective) şi pentru o dezvoltare armonioasă.

Laptele este o sursă de calciu, fosfor, vitaminele D, B12 şi conţine, de asemenea, o cantitate importantă de proteine. Studiile citate de Nestlé Nesquik au fost efectuate în Statele Unite ale Americii, pe un număr de 7557 de copii cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, care consumau lapte simplu, lapte aromat şi copii care nu consumau deloc lapte, pentru a evidentia beneficiile nutritionale ale consumului de lapte.


Rezultatele au arătat beneficiile directe ale consumului de lapte: copiii care beau lapte în mod regulat, simplu sau în combinaţie cu alte alimente, primesc un aport mai mare de nutrienţi în organism decât cei care nu consumă lapte deloc. Mai mult, consumul frecvent de lapte determină şi un aport mai mare de vitamina D, calciu şi fosfor, decât în cazul copiilor care nu beau deloc.

"Părinţii ar trebui să includă în alimentaţia copiilor două porţii de lapte în fiecare zi, un pahar dimineaţa şi unul seara, înainte de culcare, pentru că este cea mai bună sursă de calciu şi un element esenţial în dezvoltarea copilului.
Dacă cei mici nu vor să bea lapte din diferite motive, acesta poate fi consumat în combinaţie cu Nestlé Nesquik cacao instant, gustul mai bun şi mai dulce fiind preferat de cei mici.", declară Elena Casapu, Market Nutritionist Nestlé.

Pe lângă gustul foarte bun, un pahar de Nestlé Nesquik Plus oferă copiilor 1/3 din doza zilnică recomandată de calciu. În plus, un pahar cu Nestlé Nesquik oferă cu 7% mai mult calciu decât un pahar de lapte simplu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod