De ce trebuie folosit un ulei special pentru hidratarea pielii copiilor

Pielea copiilor are nevoie de îngrijiri speciale, la fel cum ei au nevoie de toata grija si atentia noastra, a adultilor. De la necesitatile primordiale precum hranirea sau hidratarea, la mici rasfaturi sanatoase precum masarea pielii cu uleiuri care stimuleaza circulatia sângelui, întaresc sistemul imunitar sau patrund în profunzimea pielii si o lasa neteda, catifelata si sanatoasa, toate acestea intra în atributiile noastre.
Si pentru ca sunt atât de neajutorati si nu se pot descurca singuri, bebelusii sunt preocuparea noastra cea mai importanta. Pielea lor are nevoie de aceeasi atentie precum celelalte aspecte ale sanatatii si de aceea trebuie sa o îngrijim cu produse speciale. Iata câteva motive pentru care pielea lor are nevoie de produse speciale de îngrijire: 

Este predispusa la iritatii, eczeme si dermatite 

Iritatiile cauzate de scutec, eczemele si dermatitele cutanate sunt destul de des întâlnite în primele luni de viata ale bebelusilor si chiar mai târziu. Uleiurile speciale pentru îngrijirea pielii micutilor amelioreaza simptomele acestora, calmeaza pruritul si hidrateaza pielea în profunzime, conferindu-i sanatate si elasticitate sporita. 

Este sensibila 

Pielea bebelusilor nu tolereaza întotdeauna si nici nu ar trebui sa fie expusa la anumite substante pe care le contin produsele cosmetice destinate adultilor. Aceasta are nevoie de hidratare intensa si în profunzime, însa cu produse potrivite.
Uleiurile speciale pentru hidratarea pielii copiilor sunt testate dermatologic, nu contin alergeni, sunt mult mai hidratante decât produsele cosmetice pentru adulti si formeaza o bariera protectoare la suprafata pielii, care previne deshidratarea. Parfumurile folosite sunt naturale si nu provoaca reactii alergice. 

Are nevoie de hidratare intensa 

Pielea bebelusilor trebuie masata si hidratata în profunzime, mai ales în primele luni de viata. Portiunile sensibile precum zona scutecului sunt chiar mai expuse, asadar vor fi îngrijite cu o atentie sporita.
Uleiurile speciale pentru bebelusi hidrateaza în profunzime si nu au contraindicatii în ceea ce priveste utilizarea repetata, tocmai pentru ca sunt un amestec de elemente minerale benefice pielii.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod