Horoscop. Cumpenele tale în luna iulie, în funcţie de zodie

Nativa din Gemeni va fi plină de energie în această perioadă, lucru care o va ajuta pe toate planurile vieţii ei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nu vei fi ferită în totalitate de probleme.

Unele certuri dintre tine şi partener vor fi inevitabile, chiar dacă încercaţi amândoi să salvaţi ce se mai poate. Pe plan financiar situaţia este una foarte bună şi poate compensa cu succes celelalte goluri pe care le ai.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca între tine şi noul tău partener să existe o nepotrivire de caracter, şi dacă acest lucru se confirmă, cu siguranţă va avea loc o despărţire.

Nu va fi prea dureroasă, însă dezamăgirea nu ţi-o vei putea ascunde. Pe plan profesional, dar şi privitor la sănătate, se anunţă numai veşti îmbucurătoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, deşi îţi forţezi norocul destul de mult.

Joci riscant, însă din fericire pentru tine nici nu câştigi, dar nici nu pierzi. Acest lucru se va petrece în special în viaţa ta intimă, cariera şi sănătatea vor fi protejate de orice neplăcere. Micile satisfacţii de zi cu zi te vor face să uiţi de supărările pe care le ai.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă va trebui să depui eforturi suplimentare pentru ca lucrurile să meargă cât de cât bine în viaţa ta.

Cel mai sensibil sector va fi cel sentimental, unde va trebui să îi acorzi o mai mare atenţie partenerului de viaţă dacă vrei ca relaţia să nu se sfârşească. Vei fi destul de obosită, atât fizic, cât şi psihic, lucru care ar putea să îţi afecteze sănătatea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pe plan sentimental totul merge bine pentru tine, aşa că nu ar trebui să te îngrijoreze nimic.

Profesional evoluezi surprinzător de mult şi ai parte numai de beneficii de pe urma muncii tale, însă de sănătatea ta trebuie să ai mai multă grijă. Nu este nimic îngrijorător, însă cu siguranţă va trebui să te ocupi mai mult de tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă sănătatea îţi va face câteva mici probleme.

Nu stai prea bine nici cu fizicul, dar nici cu psihicul, de aceea este foarte important să ai mai multă grijă de tine. Mergi la un control de rutină şi află care este cauza, iar apoi trateaz-o cu seriozitate. Elimină stresul din viaţa ta!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Va fi o perioadă stresantă din cauza jobului pe care îl ai şi a sarcinilor cărora le vei face cu greu faţă, însă toate se vor aşeza treptat şi cu răbdare.

Din păcate nu vei mai avea prea mult timp liber pe care să ţi-l poţi petrece alături de familie, prieteni sau iubit, însă cei dragi te vor înţelege şi chiar vor încerca să te ajute.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei întâmpina probleme de sănătate în această lună, mare parte din ele fiind cauzate de stresul la care eşti supusă zi de zi.

Încearcă să nu mai pui la suflet tot ce se întâmplă, cu atât mai mult să crezi vorbele urâte care se vehiculează în jurul tău. Încearcă să relaţionezi mai mult cu colegii tăi de serviciu şi să fii mai amabilă chiar şi atunci când nu e cazul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil să fii tentată să calci strâmb în această perioadă, şi să îţi faci actualul partener să sufere.

Gândeşte-te întotdeauna la consecinţe înainte de a acţiona, chiar dacă impulsul este unul foarte puternic. Nu strica relaţiile pe care le ai şi nu îţi păta imaginea din cauza unor fapte imature!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, cel mai probabil situaţia se va îmbunătăţi puţin pe toate planurile vieţii tale.

Ar fi indicat să profiţi de această ocazie pentru a rezolva în avans din sarcinile pe care le ai, astfel îţi vei uşura singură zilele. Mai multă atenţie poţi acorda vieţii sentimentale, care este vulnerabilă de ceva vreme.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această lună să întâmpini probleme în dragoste şi cel mai probabil se anunţă o despărţire.

Chiar dacă nu va fi definitivă, starea ta de spirit va fi una care îţi va influenţa în mod negativ viaţa profesională, şi poate chiar şi sănătatea. Nu te implica în proiecte serioase şi încearcă să eviţi semnarea unor documente importante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te arunca cu capul înainte atunci când vine vorba de dragoste şi de relaţii, altfel rişti ca tot tu să sfârşeşti suferind.

Chiar dacă eşti fericită pe moment, este important să te gândeşti şi la viitor şi să fii responsabilă. Cu banii nu vei întâmpina niciun fel de problemă, ci din contră vei fi mai satisfăcută decât oricând.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 26 Iun 2015, 15:55
    REclame!!!!!!

    inteleg ca trebuie sa traiti din ceva.....dar chiar sa nu pot accesa articolul din cauza reclamelor....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod