Cum să alegi bocanci potriviți pentru copiii tăi

Odată cu venirea lunilor reci și umede, poate că te gândești să cumpărați o nouă pereche de bocanci copii pentru copiii tăi. Dar, având în vedere vremea imprevizibilă, poate fi dificil să alegi perechea perfectă.
Nu îți face griji, am creat acest ghid util pentru a te ajuta să alegi următoarea pereche de bocanci copii pentru copiii tăi!
 
Ce tipuri de bocanci copii există?
 
Alegerea unei perechi de bocanci copii pentru copiii tăi poate fi dificilă, mai ales atunci când sunt pretențioși și există o asemenea varietate de modele și stiluri disponibile. Nu uita că o singură pereche de bocanci copii poate adesea să nu fie suficientă.
 
Bocanci copii de zăpadă
 
Dacă locuiești în zone ale țării care se confruntă cu ninsori abundente, o pereche de bocanci copii de zăpadă este un element esențial pentru copilul tău. Bocancii de zăpadă oferă căldură și izolație, păstrând picioarele copilului tău protejate și în siguranță în zăpadă.
De obicei, sunt confecționați din materiale sintetice, iar unii sunt chiar din piele pentru a le menține picioarele calde și uscate. Caută materiale călduroase, cum ar fi blana falsă și fleece, care pot ajuta la reținerea căldurii.
Bocancii de zăpadă ar trebui să aibă, de asemenea, multă aderență, ceea ce face mai ușor mersul prin zăpadă și gheață.
 
Cizme din cauciuc
 
Cizmele din cauciuc sunt o modalitate excelentă de a menține picioarele copiilor tăi uscate și calde în zilele ploioase. Acestea sunt de obicei confecționate din materiale din cauciuc și au un design simplu. De obicei nu sunt izolate, așa că nu păstrează prea multă căldură, dar sunt impermeabile, ceea ce este exact ceea ce ai nevoie pentru vremea imprevizibilă.
Cizmele de cauciuc pentru copii vin într-o varietate de culori, modele și stiluri diferite, ceea ce îi face pe copii să le poarte cu plăcere.
Deși sunt perfecte pentru zilele ploioase, nu oferă prea multă căldură, așa că nu ar trebui folosite ca bocanci copii de iarnă, decât dacă sunt asortate cu niște șosete groase.
 
Cizme până la genunchi
 
Cizmele până genunchi sunt un must have pentru lunile de toamnă și iarnă, mai ales pentru fetițe. Ele sunt confecționate dintr-o varietate de țesături, de la piele, la piele întoarsă și cauciuc, și de obicei vor veni izolate pentru un strat suplimentar sau căldură.
O pereche de cizme fetițe până la genunchi sunt ideale pentru a le pune în pantaloni sau blugi pentru a reține căldura, menținând picioarele și picioarele copiilor tale frumoase și confortabile. Cizmele până la genunchi nu oferă, de obicei, prea multă rezistență la apă, așa că sunt cele mai bune pentru zilele reci, dar uscate.
 
Cizme până la gleznă
 
Cizmele până la gleznă sunt un clasic, indiferent de vârsta pe care o are copilul. Sunt o cizmă excelentă pentru zilele mai reci și, în funcție de materialul din care sunt făcute, pot fi excelente și pentru zilele umede.
De asemenea, vin într-o varietate de stiluri, de la cele cu șiret, cu șiret și cu fermoar, ceea ce le face ideale pentru a fi purtate cu o pereche de șosete groase.
Ce trebuie să iei în considerare atunci când cumperi bocanci copii
Atunci când cumperi bocanci pentru copii, există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare. În primul rând, gândește-te la locul în care locuiești și la tipul de vreme la care te aștepți în zona ta. De exemplu, dacă în locul în care locuiești plouă foarte mult și noroioase, ar merita să investești într-o pereche robustă de cizme de ploaie pe care copiii tăi le pot purta atunci când este nevoie.
 
În ceea ce privește vremea, ar trebui să te gândești, de asemenea, dacă bocancii pe care îi ai sunt suficienți pentru zilele în care poate fi gheață sau zăpadă. În timp ce cizmele au o anumită aderență, s-ar putea să nu fie cea mai potrivită opțiune atunci când devine foarte înghețat. Caută bocanci copii care au o aderență bună pe talpă pentru a preveni orice alunecare sau împiedicare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod