De Sărbători, regăsește-ți echilibrul! (P)

E destul de simplu să faci asta. Oricât de complicat ți s-ar părea acum, după un an în care, poate, nu au mers toate așa cum ți-ai dorit.

Poate ai mâncat mai mult decât ai vrut. Poate ai dormit mai puțin decât ai avut nevoie. Poate nu ai făcut sport atât de des pe cât ți-ai propus. Poate nu ai băut cantitatea de apă recomandată pe zi. Poate ai citit mai puțin și te-ai uitat mai mult decât ai fi vrut la seriale. Poate te-ai entuziasmat prea tare sau ai suferit prea mult.

 

Nu te necăji însă! Să fii în echilibru nu este întotdeauna ușor. Dar nici imposibil.

Uite, chiar acum, de Sărbători, este un moment bun ca să-ți regăsești echilibrul. De exemplu, acum ai mai mult timp ca să citești măcar câteva pagini dintr-o carte propunându-ți hotărât să nu renunți la acest obicei. Ai timp să mergi la un magazin de unde să-ți faci cadou o cană frumoasă care să te stimuleze să consumi apa necesară pentru hidratarea zilnică. Ai timp să-ți faci abonamentul la sală pe care, odată plătit, îl vei folosi cu siguranță căci nu vrei să-ți pară rău de banii dați, nu? Ai timp să stai cu tine, să-ți analizezi trăirile și modul de acțiune. Să-ți dai cele mai bune sfaturi și să iei cele mai înțelepte hotărâri. Este un moment de respiro în care îți poți regăsi cu ușurință echilibrul. Profită de el!

 

Apa minerală naturală Bucovina te susține să-ți regăsești echilibrul

 

Este cea mai în măsură să o facă, echilibrul fiind cel care îi definește proprietățile. Apa Bucovina și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților sale deosebite: este apă minerală naturală plată, de zăcământ, care izvorăște natural, provenind din izvoare ce păstrează intacte puritatea apei și proprietățile sale benefice, optimă pentru consumul permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

Iar datorită noului ambalaj de 1 litru din 100% PET reciclat, apa Bucovina răspunde mai multor ocazii de consum și te ajută să-ți găsești echilibrul hidratării corespunzătoare. Recipientul este mai ușor de manevrat, poți să-l iei cu tine atât la birou, cât și în drumeții. 

Bucovina – Apa din Ținutul Echilibrului.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod