Cine sunt copiii indigo?

Copiii indigo fac parte din generația care se crede că va ajuta evoluția omenirii să ajungă la un nivel mult mai înalt. Cu toate acestea, aceste lucruri încurajează elita să le oprească acele capacități spirituale și mintale din dezvoltare. Iată mai multe lucruri pe care nu le știai despre copiii indigo!

Adevărul despre copiii indigo


Pentru a le opri evoluția potențialului, s-a inventat ADHD-ul și medicamentele care le degradează intelectul. Dacă ai un copil care a fost diagnosticat cu ADHD, ar trebui să citești mai multe despre copiii indigo înainte de a le permite altor persoane să îi stigmatizeze și să îi împiedice să devină cine ar trebui.

Cu toate că mulți dintre copiii indigo sunt acum adulți, specialiștii li se adresează cu formula de copii datorită trăsăturilor specifice.
Copiii indigo reprezintă o generație care a fost născută cu anumite caracteristici. Aceștia posedă abilități intuitive extraordinare, care îi ajută să înțeleagă lumea din jurul lor într-un mod mult mai clar. Cu toate acestea, au o personalitate puternică și nu le permit oamenilor din jurul lor să îi manipuleze sau să îi mintă. Din această cauză nu vor să se alinieze la un sistem disfuncțional sau care îi limitează.

Aceștia sunt foarte creativi și se simt constrânși în activitățile care necesită foarte puțină creativitate sau chiar deloc.
Stima lor de sine ridicată și raționamentul excelent le permite acestora să comunice ușor și să confrunte orice argumente ilogice. De fapt, au nevoie de motive bune pentru orice sarcină care li se dă. Ai putea spune că acești copii există pentru a ne arăta că sistemul vechi din școli, guvernare, parenting și îngrijire nu este sănătos și că trebuie schimbat, dacă nu vrem să decădem ca și civilizație.

Copiii aceștia vor să schimbe modelele tradiționale de gândire și de comportament.
Acest lucru are loc din cauza faptului că multe dintre aceste modele rigide nu lasă oamenii să evolueze cum ar trebui.

Imaginează-ți că un număr mare de persoane se opun tradiționalului "pentru că așa spun eu" din partea autorităților. Această situație ar duce la o nouă eră a rațiunii și prosperității, dar ar însemna și încălcarea regulilor impuse de cei care vor să rămână la putere. Se crede că elita a creat un diagnostic care să pună copiii indigo într-o cutie și să îi împiedice să evolueze astfel încât să combată sistemul.


Te poți documenta mai mult pe acest subiect, cu toate că nu există nicio declarație oficială cu privire la el.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod