Augie, băiețelul de 3 ani care îi face concurență unchiului său model. Imaginile sunt adorabile!

Frații au tendința de a se tachina nu numai în copilărie, ci și când ajung adulți. O mămică din Statele Unite a vrut să facă o glumă pe seama fratelui său mai mic, dar a reușit neintenționat să-și transforme băiețelul de trei ani în star pe Instagram.
Katina Behm a vrut să râdă puțin de fratele său mai mic și de fotografiile în diverse ipostaze pe care acesta le postează pe Instagram. Aristotle Polites, alintat Aris de rude și prieteni, este un model de succes și vlogger. Acesta promovează un stil de viață sănătos și pare foarte mândru de forma sa fizică perfectă. Iar sora sa nu putea rata ocazia de a-l tachina pe seama fotografiilor pe care le publică. Prin urmare, Katina s-a gândit să-i facă puțină concurență cu ajutorul fiului ei de trei ani, pe nume Augie.
Aceasta îl îmbracă pe micuțul model cu haine asemănătoare cu cele ale unchiului și îl pozează în aceleași ipostaze. 

Rezultatele sunt extrem de simpatice și amuzante, astfel că Augie a ajuns la rândul său un star pe Instagram, având peste 68.000 de followeri.

Totul a început când Augie avea nouă luni. Katina încerca să-l îmbrace, dar băiețelul nu avea deloc stare. Resemnată că nu are șanse să-l facă pe micuț să stea la îmbrăcat dacă nu are chef, mama i-a lăsat cămașa descheiată.
Atunci a realizat că acea cămașă descheiată îi amintește de o fotografie postată recent de fratele său, Aris, pe Instagram. 


Katina a făcut un colaj cu cele două poze alăturate și a distribuit-o prietenilor și familiei. A început să posteze imagini similare pe conturile sale de social media pentru a-și amuza prietenii. În urma sutelor de reacții și aprecieri, a făcut un cont pe Instagram special pentru a posta fotografiile amuzante cu băiețelul său care își imită la perfecție unchiul model.

Povestea lor a apărut în diverse publicații, iar popularitatea lui Augie a crescut rapid.

Augie nu mai este bebeluș, ci se apropie de vârsta de patru ani, iar mama sa spune că este mai implicat în ședințele foto pe care le realizează împreună.
Băiețelul se pare că moștenește pasiunea pentru modelling a unchiului său pe care îl imită. Acum Augie își alege singur ținutele. „Îi arăt câteva opțiuni și îl las pe el să decidă”, a declarat mămica pentru inforum.com.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod