10 sfaturi pentru un Halloween reusit

Desigur te-ai pregatit deja pentru sarbatoare insa cateva sfaturi in plus nu strica niciodata. Fie ca ai ales sa petreci seara in familie, sa mergi la o petrecere cu specific sau...
Desigur te-ai pregatit deja pentru sarbatoare insa cateva sfaturi in plus nu strica niciodata. Fie ca ai ales sa petreci seara in familie, sa mergi la o petrecere cu specific sau sa organizezi una la tine acasa special pentru micutul tau, important este sa fii in ton cu aceasta seara.

1. Daca anul acesta a venit randul tau sa fii gazda prietenilor micutului tau, decoreaza-ti casa in ton cu sarbatoarea, pregateste cateva prajituri specifice si nu uita de dovleac.

2. Pentru a crea o atmosfera specifica, costumeaza-ti copilul.
Poti alege sa il transformi in fantoma, pisica, vrajitoare, pirat, martian, printesa, sau, de ce nu, in dovlecel. Important este sa ai rabdare, sa te pregatesti din timp si sa dai dovada de multa imaginatie. Desigur, trebuie sa alegi constumul pe care cel mic il prefra.

3. Pentru ca cel mic sa nu se plictiseasca purtand acelasi costum intreaga seara, poti alege sa il deghizezi in clovn. Pregateste-i cinci peruci de culori diferite si schimba-le. I se va parea mult mai interesant asa si va fi cu siguranta vedeta serii.

4. Nu uita de saculetele cu bomboane pe care trebuie sa le pregatesti pentru invitati.
Daca locuiesti la casa, decoreza-ti casa si pe exterior. Se spune ca cele mai bune bomboane se gasesc in casele cel mai frumos decorate.

5. Daca nu ai niciun plan, este momentul potrivit pentru a-ti vizita vecinii. Alege-i pe cei care au si ei copii. Cu siguranta si ei au pregatit saculete cu bomboane pentru cei mici. In ceea ce priveste ora, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Cantitatea de bomboane este limitata si varietatea este mai mare la inceputul serii.

6. Daca alegi sa ramai acasa si sa astepti oaspeti, fii atenta sa nu ai un costum foarte infricosator.
Chiar daca Halloweenul este sarbatoarea fantomelor, impresia celor mici trebuie sa fie pozitiva.

7. Daca micutul tau a primit foarte multe dulciuri, poti sa le pastrezi pentru pomul de Craciun daca termenul de garantie permite. Aceasta solutie ingenioasa evita excesul de dulciuri si te ajuta sa faci economie.

8. Invata-l pe cel mic un cantecel legat de Halloween, nu se stie cand va avea nevoie sa demonstreze ca este pus in tema cu ce se petrece.

9. In cazul in care esti tu invitata la o petrecere, informeaza-te de ce gen este.
Daca nu este cu specific s-ar putea sa te trezesti ca esti singura imbracata in vrajitoare sau vampir. E mai prudent sa stii din timp la ce vei merge.

10. Pentru cuplurile fara copii si care nu sunt interesate sa deschida usa: trage-ti draperiile si evitati luminatul intens. Ocazia este ideala pentru o cina romantica la lumina lumanarilor si pentru conceperea viitorilor vampiri sau pirati.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bolum bianca pe 7 Feb 2009, 19:01
    halloween

    ar trebui sa se organizeze un concurs pentru cel mai bun costum

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod