cadouri

5 trucuri pentru alegerea cadoului perfect de Crăciun

cadou
Cel mai important lucru în schimbul de cadouri e să arăţi că ştii bine persoana căruia îi dăruieşti ceva şi că îţi pasă cu adevărat de bucuria pe care i-o oferi

 

Oferă cadouri realizate manual


Un cadou pompos dintr-un mall nu este întotdeauna cel mai potrivit. Un studiu publicat în martie 2015, în Jurnalul de Marketing, a relevat că oamenii preferă să ofere cadouri realizate manual, unicat, şi că sunt dispuşi să plătească chiar cu 20% mai mult pentru un astfel de cadou.
Un alt studiu din 2009 din Journal of Consumer Research a ajuns la concluzia că atunci când cineva primeşte un obiect care este moştenire de familie din generaţie în generaţie, valoarea simbolică este mai mare decât valoarea financiară.

Nu ezita să dăruieşti jocuri


La orice vârstă te-ai afla, mereu îţi va face plăcere să te relaxezi atunci când îţi petreci timpul liber. Cu siguranţă că persoana căreia vrei să îi faci un cadou are un hobby sau îi plac jocurile pe PC.
Un astfel de cadou îi va demonstra că îţi pasă de fericirea lui.

Oferă momente, nu obiecte


Dacă există o regulă de aur atunci când vine vorba de cadouri, aceasta este: "Oferă experienţe, mai degrabă decât un produs". Persoanele care primesc cadouri experienţiale, cum ar fi bilete la concerte sau o excursie, se simt mai legate de cel care a oferit cadoul decât persoanele care au primit un produs de tipul unui obiect, sunt de părere cercetătorii de la Wharton School de la Universitatea din Pennsylvania.


Foto: Depositphotos
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod