Privirea căreia nu-i poți rezista. 20 de căței care cerșesc de mâncare

Orice poți să spui despre ei, dar nu că ar fi timizi. Câinii nu își ascund niciodată dragostea pentru stăpân, dar nici pentru mâncare.
Este adevărat faptul că sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar când în ecuația apare și ceva mâncare, privirea lor se transformă total. Nu poți să rămâi indiferent când se uită la tine cu privirea rugătoare, se ling pe botic cu poftă, intră în sufletul tău că poate doar doar ar prinde o bucațică de ceva bun. 

Mulți stăpâni de câini cunosc foarte bine acea privire și insistența de care dau dovadă până când cineva le oferă o bucată din ceea ce mănâncă. Fotografiile pe care mulți aleg să le posteze pe internet sunt de-a dreptul amuzante, deoarece își surprind cel mai bun prieten exact în momentul în care pofta este atât de mare. 

Oricine iubește câinii, cred că este de acord că această privire rugătoare și pozițiile în care se așază sunt adorabile și nu ai cum să le reziști.
Cine poate să reziste când îi vezi cu privirea rugătoare în fața ta?

Înseninează-ți ziua cu o galerie de fotografii adorabile în care stăpânii și-au surprind câinii în timp ce cerșeau mâncare. 

Foto: boredpanda.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod