Adopta si tu un animal de companie!


Vrei sa devii "Stapan de week-end" pentru ca nu ai timp si spatiu destul sa adopti un animal pentru o perioada mai indelungata? Si aceasta poate fi o solutie, desi iti poate fi foarte greu pentru ca este aproape imposibil sa nu te atasezi de animalut si sa nu ti-l doresti aproape pentru totdeauna.

Intra pe site-ul Asociatia Robi  - www.4animals.ro -  alege un animalut (o pisicuta sau un catelus) pe care vrei sa il ajuti cu mancare si vaccinuri si sa il scoti la plimbare in week-end-uri.
Totusi, important este sa ii gasesti un camin stabil.

Poti face donatii Asociatiei pentru protectia animalelor Robi CIF13765439 BCR 2 in contul BCR 2 RO16RNCB0073049952070001 sau poti directiona cei 2% din impozitul pe venit catre aceasta asociatie.

"In afara de campania de la Obor, mai avem o campanie: cea de sterilizare. Toate eforturile financiare pe care le facem si toate donatiile pe care le primim le concretizam in aceasta campanie. Neavand o legislatie care sa oblige inregistrarea tuturor animalelor cu stapan si sterilizarea lor, abandonul in continua crestere si reprezinta 90% din numarul animalelor fara stapan.
Cu banii stransi incercam sa sterilizam atat catelusele de pe strada, cat si cele din curtile oamenilor, care fie nu isi permit sau nu au cunostintele necesare. Este o adevarata lupta de lamurire cu cei care sunt  impotriva sterilizarii!", spune Oana Iacob.

Ce isi propune Asociatia Robi in viitorul apropiat? "Dorim sa aducem in atentia Guvernului proiectul de lege care sa regelementeze achizitionarea unui teren si a unei masini performante in ideea construirii unui stationar. Cu alte cuvinte, dorim sa facem o clinica care sa ofere posibilitatea iubitorilor de animale sa gaseasca un sprijin real atunci cand gasesc un animal lovit si nu stiu unde sa apeleze.
Sa oferim cazare post-operatorie pentru cei care vor sa sterilizeze cainii din fata blocului etc.

Planuri sunt multe, insa suntem o asociatie bazata strict pe voluntariat si fara o implicare serioasa din partea celor din jur, suntem legati de maini!"

Hai sa ii ajutam sa aiba si ei o casa, sa nu ii mai vedem hoinarind fara tinta pe strazi si prin gunoaie! Adopta si tu un animal de pe strada ta si ajuta-l sa cunoasca fericirea!

Fotografiile ne-au fost puse de dispozitie de catre Oana Iacob, voluntar al Asociatiei de Protectia Animalelor Robi.
Multumim pentru sprijin.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vio pe 28 Feb 2010, 18:53
    ajutati animalele

    este nemaipomenit sa ai si sa ingrijesti un animalut eu locuesc intr-o camera si am doua pisici stau tot timpul in casa ies doar la geam dar sunt fericite si ele si eu ca le am oricine ar putea ingriji o pisica sau un catel dar pentru asta trebuie sa ai si suflet si cum nu oricine nu are asa ceva!

    0
    0

  • nasata pe 14 Feb 2010, 00:22
    Frumoasa Petita are nevoie de o familie

    Pe frumoasa Petita am salvat-o din gerurile iernii. Dormea pe zapada sub o masina.Desi o hraneam nu am mai putut sa o las sa doarma acolo si o gazduiesc la mine in apartament alaturi de ceilalti 2 caini pe care ii mai am, din care Papi cu 3 picioare.Petita nu este din cartier, nu stiu cine a parasit-o, este metis de ciobanesc, cred ca 6-7 luni , foarte jucausa , recunoscatoare si iubitoare.As dori pe cineva deosebit pentru ea pentru ca merita, e o catelusa deosebita, este deparazitata si pana apare cineva va fi si castrata. Inca nu am dus-o la castrat din cauza vremii si am dorit sa isi revina putin. noi locuim in Cernavoda, dar daca cineva din tara o doreste pe frumoasa Petita ne deplasam catrepersoana respectiva.Pentru mine e cam greu sa ma descurc cu 3 caini in apartament plus cele 3 pisici de aceea desi o iubesc foarte mult i doresc sa aiba parte de o familie fericita.ma puteti contacta la tel 0722265358 sau email natasa_teodoru2yahoo.com

    0
    0

  • Ina Nicolae pe 2 Mar 2009, 22:26
    Adopt pisicuta,Bucuresti,3/3/09

    Doresc sa adopt o pisicuta, tigrata intre 2 saptamani si 2 luni de la Asociatia Robi

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod