20 de câini frumoși care arată fantastic și în poze: Stăpânii lor au de ce să fie mândri

Câinii sunt esențiali în viața noastră. Chiar și în viața celor care nu dețin asemenea animale. Privește aceste imagini și vei înțelege de ce stăpânii de câini sunt atât de mândri!

Câinii oferă confort, afecțiune și sprijin. Sunt esențiali în viața noastră, nu doar pentru că sunt eternii "prieteni ai omului", ci pentru că sunt ființe sincere, inteligente și de încredere, oferindu-ne ceea ce de multe ori nu găsim la mulți dintre semenii noștri. Pot fi veseli, pot fi triști, puși pe joacă, au o mulțime de stări și întotdeauna ne sunt aproape, și la bine și la rău.

Câinii sunt membri cu drepturi depline ai familiei, iar un om care iubește un câine e un stăpân doar pentru că așa îl văd alți oameni, dar de fapt e un prieten pe viață.



Pentru Elke Vogelsang, specializat în fotografierea acestor animale, câinii sunt cele mai bune modele. Chiar dacă provin din rase diferite și au personalități diverse, sunt atât de inteligenți și fotogenici, încât îi îndrăgești de cum le vezi portretele.

Până trece perioada de carantină, Elke a publicat pe Bored Panda 20 de imagini ale unor câini simpatici. Portretele pe care le-a realizat pot fi admirate și pe site-ul său, pe Instagram și pe Facebook.

Citește și: 17 animale de companie cu aspect neobișnuit: Sunt inconfundabile

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod