femeia leu dragoste

De ce femeia Leu e numai bună de iubit? 8 motive

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Nu ai cum să nu iubești o astfel de femeie! Toată lumea știe că e extraordinară, dar ascunde mult mai multe calități decât lasă să se vadă!

Când vine vorba de dragoste și compatibilitate, nu ar trebui să ratezi o astfel de femeie. E cea mai puternică din întreg zodiacul și vei avea parte de o experiență uimitoare alături de ea. O femeie Leu are trăsături de personalitate precum puterea, integritatea și încrederea. Știe exact ceea ce vrea și cum să obțină ce și-a propus. Știe ce are de oferit și își cunoaște și apreciază valoarea! Ceea ce o face și mai irezistibilă este faptul că ea recunoaște și respectă valoarea celorlalți, pentru că are o natură extrem de generoasă și plină de iubire.Nu e nevoie de prea multe vorbe pentru a-i face profilul, așa că voi trece în revistă cele mai importante motive pentru care femeia din zodia Leu merită să fie iubită!

De ce femeia Leu e numai bună de iubit? 8 motive


1. Femeia Leu te va alinta ca nimeni altcineva

Viața alături de o femeie din zodia Leu va fi plină de drăgălășenii. E extrem de jucăușă și afectuoasă.

2. Femeia Leu te va face să fii mândru de ea întotdeauna

Femeile Leu sunt puternice și frumoase. O combinație uimitoare!

3.

Nu va trebui să ghicești ce este în mintea ei

Femeia Leu nu se poate abține să-și facă cunoscute gândurile și sentimentele. Nu va ascunde niciodată dacă îi place sau nu de cineva.

Citește și: 5 zodii de bărbați care schimbă femeile ca pe șosete4. Femeia Leu nu numai că are visuri mărețe, ea le face să devină realitate

Femeia Leu are atât de multă încredere în ea și în forțele sale, încât niciun vis nu pare imposibil. Dacă își propune ceva, nu se va lăsa până nu va obține acel lucru.5. Nu te speria de puterea ei remarcabilă

Sub exteriorul ei dur, puternic și independent, femeia Leu este romantică și afectuoasă. Adoră să fie tratată cu căldură și drăgălășenii.

6. Când femeia Leu se îndrăgostește, se va implica trup și suflet

Femeia Leu nu se îndrăgosește ușor, dar când o face, sentimentele ei sunt adevărate și puternice.

7. Femeia Leu este grijulie cu persoana iubită

Femeia Leu te va asculta și îți va respecta alegerile. Este extrem de înțelegătoare și apreciază onestitatea.


8. Femeia Leu este o BOMBĂ!

Femeia Leu este pachetul complet. Indiferent ce cauți, vei găsi la ea!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod