10 secrete pe care le știe câinele despre tine

Câinii observă când ești supărat, stresat sau bolnav. Descoperă ce secrete știe câinele tău despre sănătatea și starea ta emoțională.
Câinii percep mult mai multe detalii despre tine decât ți-ai imagina. Simt dacă ești nervos sau suspicios și pot detecta unele boli. Sunt foarte sensibili la stările tale emoționale și sunt mereu lângă tine pentru a trece peste un moment dificil. Dacă te întrebai ce știe câinele tău despre tine, ei bine, foarte multe. Chiar dacă nu dezvălui totul persoanelor din jurul tău poți fi sigur că patrupedul simte care este starea ta reală și ghicește chiar și cele mai bine ascunse secrete.

 
Iată ce știe câinele tău despre tine (din perspectiva celui mai bun prieten al omului):

 
1. Ești generos sau zgârcit

Eu te judec în funcție de felul în care acționezi. Dacă observ că ești darnic cu cei din jur și eu mă voi aștepta să primesc ceva bun, iar dacă eviți să împarți mâncarea cu ceilalți voi deveni puțin abătut pentru că nu știu ce vei face dacă te superi pe mine. 

 
2. Când nu agreezi o persoană

Dacă o persoană îți provoacă sentimente negative simt cum ți se schimbă ritmul respirației. Mișcările tale vor fi mult mai bruște și chiar pot simți mirosul subtil al feromonilor.
Așa că, dacă socrii tăi cred că nu îi plac, ar putea fi mai mult din cauza reacției tale după care mă ghidez și eu.

 
3. Unde ai fost

Voi oamenii sunteți exact ca bureții. Luați componente volatile de pe fiecare obiect pe care îl atingeți. Dacă tocmai ai fost la supermarket voi simți mirosul preparatelor din carne sau al celor din pește, voi ști și ce mâncare ai cumpărat și poate chiar cum erau oamenii lângă care ai stat la coadă.

 
4. Dacă ai putea avea cancer

Pot detecta anumite tipuri de cancer cu ajutorul mirosului pe care îl emit celulele maligne. Cercetătorii au stabilit că noi, câinii, avem o precizie de 88% pentru a detecta cancerul la sân și 99% pentru cancerul de plămâni.

 
5. Când vii acasă

Ți-am învățat programul, așa că știu cam când trebuie să te întorci în fiecare zi. Dar chiar dacă te întorci la o oră neobișnuită pot să diferențiez sunetul mașinii tale față de celelalte de pe stradă și ascult cu atenție pentru că mi-e dor de tine.

 
6. Dacă te-ai certat cu partenerul tău

Chiar dacă nu vă certați în fața mea, voi observa tonul vocii tale, faptul că niciunul dintre voi nu vorbește, că aveți o poziție rigidă și că sunteți agitați în timp ce vă plimbați de colo colo, deschizând sertare. Și eu sunt trist dacă voi sunteți supărați.

 
7. Dacă ai nevoie de protecție

Ai observat că dorm lângă tine mult mai des când partenerul tău este plecat într-o călătorie? Sau că merg foarte aproape de tine când trecem printr-un loc întunecos? Pot mirosi adrenalina produsă de corpul tău atunci când ești speriat sau îngrijorat și sunt mult mai vigilent când cineva din familie nu este acasă.

 
8. Dacă pleci într-o călătorie

Nu îmi place deloc să pleci așa că am învățat deja să recunosc semnele unei călătorii iminente: valizele scoase pe hol și toate hainele întinse pe pat. Uneori mă sperii că voi rămâne singur și am nevoie de o îmbrățisare sau de mângâieri pentru a mă simți mai bine.
Îmi vei lipsi foarte mult.

 
9. Că îți plac ochii drăguți și privirea cățeilor

Cercetătorii au descoperit că organismul tău creează hormonul numit oxitocină când te uiți direct la mine. De multe ori voi face asta când vreau ceva bun, cu cele mai onorabile intenții. Funcționează de fiecare dată.

 
10. Ce ai de gând să faci

Pot ghici care sunt intențiile tale reale folosindu-mă de limbajul corpului tău. Direcția privirii tale sau felul în care ții lesa îmi dau multe indicii legat de ceea ce plănuiești. De multe ori îmi dau seama unde ai ascuns mâncarea numai dacă sunt atent la unghiul privirii tale. Nici nu te gândi să porți ochelari de soare!
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod